J O B B A

Sitter på jobbet och har lite kontakt via linjen med Alexandra vi diskuterar
 den stora frågan i våra liv mat.  Vad vi åt till frukost, vad vi ska äta till middag och hur vi ska lösa Alexandras luncher som inte fungerar som de ska. Känns lite tragiskt att det alltid ska handla om mat. Men va tusan det smakar bra iaf :)



Sitter här och tämker på hur bra min pappa har det,
Han är nere i Göteborg med Kicki och bor på ett fint Hotell
äter goda middagar, går på Liseberg, shoppar och har det
Hur underbart som helst. Lite avis,
men samtidigt tycker jag han är så värd det!
Som han har jobbat och fixat och grejjat.
SÅ ÄR JAG GLAD FÖR HANS SKULL, för jag älskar han <3

lunch

Idag så bjöd mamma mig på Lunch ute på Trädgårds köket igen,
hon är allt söt hon tycker jag :)

Stället i denna stad som gör världens godast mat,
det som är så konstigt med det stället är att alla den där "vanliga hemma maten" som man gör hemma
gör dom men dom lyckas få den smaka på ett helt magiskt sätt. Pauline du skulle älska maten. :)



Appropå Pauline min lilla gumma, så saknar jag henne. Jätte mycket. <3
Tur jag har ett helt år med henne att se fram emot

Tisdags morgon

Även om det är sjukt jobbigt att komma upp varje morgon så är jag så glad över att ha ett jobba att gå till. För vad skulle jag ta mig till om jag skulle vandra om kring hemma hela dagarna? Ja de första två veckorna utan några problem :) Skulle faktiskt vara skönt, men inne i den tredje veckan utan pengar och halv taskit väder skulle vara döden för mig. Så jag är hur glad som helst för att ha ett jobba att gå till även om det känns tungt när klockan ringer varje morgon.  Behövde typ tala om för mig själv hur det ligger till för juat nu vill jag abra hem till sängen, känns som någon har lastat av 1 ton med sand/grus i minam ögon.

Nu ska jag sätta igång med lite arbete vi hörs senare


Måndag

Första dagen på veckan är gjord. Idag var det något som inte stämmde, är alla i denna stad dumma i huvuet? Det är typ 30 grader varmt och solen gassar och då passa alla på att besöka mig på ljusnan? Ut i solen med er dum skallar! Jaja, då blir inte alla negerbruna iaf så då slipper jag känna mis så fruktansvärt blek :)

Lite uppdaftering sen helgen,

Lördagen
hade hur mys som helst hela dagen, Åkte med mamma och per till Orbaden, där dom skulle lägga i båten och tuffa runt hela helgen tillsammans med Annelie och Henty. Där uppe träffadejag  Alexandra och Erik vi låg i solen hel dagen och bara myste sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning för terassen skulle för första gången i sommar så vi hade lite mys hemma hos mig
innan. Eller ja vi grillade och hade jätte trevlgt. Det var Malin, jag, Alexandra Erik, Judit och Luva. Super roligt!














Där har ni bilder från hela kvällen

Söndagen

Men även om den blev sen så klev vi upp ganska tidigt dagen där på och brassade åter igen till Orbaden, Jag älskar bra väder, sova sola bada, grillfester och sola bara och mera pary! Pauline det är så vi kommer leva nästa år :) I LOVE it!
Väl där uppe åkte Alexandra och Erik hem tidigare med jag stannade kvar med den äldre generationen och åt lunch, solade och åkte lite båt. Det finns ingen känsla som slår en solig dag, på båten lisa och sitta där framme, och höra vattnets kluckande, känna vinden som är alldeles var och lukten av sommaren! :)


 


Efter lunchen och båt turen så åkte vi hem handlade massa god mat och gjorde en stor picknik, för att sedan åka till Freluga och gå på trädgårds scenen. Mamma och Per hade köpt biljetter till en Konset med Team Hanna som vann körslaget. Det var super bra :)

Här kom ett väldigt långt inlägg, men nu vet ni vad jag
 har pysslat och sysslat med hela helgen.


blogg.se

kan göra att jag får problem ibland.. Igår funderade de först inte att lägga upp bilder sen fungerade de inte att ens logga in. Så helgens uppdateringar kommer senare när jag kommer hem från jobbet och kan lägga upp lite bilder :)

Fredagen

En liten uppdatering från fredags kvällen kommer nu, bättre sent än aldrig.. Hela helgen har varit så underbar med de fina vädret så jag har inte brytt mig om att sitta inne framför datorn :)

Kvällen var hur trevlig som helst, dom verkar ha världens strörsta och mysigaste familjen. Både Lena och Anders är hur underbara människor som helst och är så givmilda och gulliga på alla sätt och vis. Sen alla de andra som var där var även dom super trevliga, vädret, stämmingen och folket gjorde kvällen till oförglömlig.
 

K V Ä L L E N

Då börjar det närma sig dags för stängning vilket idag inte betyder dags att gå hem utan iväll ska jag gå direkt till tranan. Lena och hennes man Anders ska nämligen fira sin födelsedag där. Så då har jag lovat att jag ska vara där och dokumentera allt genom att knäppa kort. Det kommer bli superroligt för det är massor av människor som ska komma. Alexandra ska också vara där vid min sida så det kan inte bli bättre,
Så nu ska jag ta och ringa Micke, (lenas son) så jag kan komma in på stället och koppla ihop sakerna så allt stämmer som de ska senare :)
Hoppas ni får en toppen kväll i sommar solen!

JAG VILL HA


OMG,
Ser ni vad dom är snygga!
Jag vill ha dem, 14 cm klackar, öppen tå, svarta.
Jag tror dom är speciellt gjorda just för mig. Eller? :)

Äntligen

Tillslut så hittade även jag en bikini, som jag tror att jag kommer bli nöjd med. Den är precis i den modellen jag vill ha så vi får se hur den sitter den när den väl har kommi :) Men jag håller tummarna för att den ska bli bra!
Idag hittade jag ett par flipflopp som skulle vara perfekt nu i sommar, vita och rosa björnborg. Så dom ska jag gå och köpa nu nån dag när jag får tid.
Waaaa!! Jag vill bara åka hem och packa alla saker och åka nu! Jag vill inte vänta längre!
Tänk er värme, långa vita stränder, vatten, god mat, drinkar, solsängar, vattefall och bara leva i ett paradis!
Pauline tänk vad vi kommer få det underbart :)





K Ä N S L A N

Jag kom precis in från att ja varit ute och bankat pengar,
klockan är halv 9 och man kan gå ut i en kort sommarklänning och känna att de är varmt ute.  Jag älskar den känslan. Dessutom har jag kommit in i några dagar då jag vill strunta i allt och bara åka, nu vill jag åka.


Sen kväll

Hade lovat er lite bilder från de närmast gådda gadarna igår men kvällen blev sen och jag var tungen att krypa ner i sängen på en gång :) Efter jobbet igår så åkte jag och mamma och handlade en massa somrig mat, kyckling, avocado, bönor, majs, vitlöks sås och massa annt sånt som man bara älskar när det blir sommar. Efter det hem för middag, sen gick jag och Fia på en powerWalk/jogging  i en och en halv timme :) Efter det åkte vi iväg och badade.





Sen lite bilder från i förrgår hem i Judits stuga :)


Fia stod stel som en pinne, och Judit var som fisken i Vattnat :)


B A D A

Jag vill sluta jobba och åka till en strand lägga mig där
och äta jordgubbar och vattenmelon.
Nu vill jag göra det NU!
För titta vad underbart de ser ut :)




GogMorgon

Sol idag igen :) I love it!
Så igår tog jag mod till mig och badade för första gången iår. Jag kanske inte skulle kalla det bade, eftersom de mer liknade ett dopp men aja. Doppet blev i alla fall på världens bästa sommar ställe, I Judits sommar stuga nere vid vattnet (pauline, bilder kommer ikväll ;) ) Jag älskar denna stuga. Igentligen skulle jag och Fia bada på ett ställe som heter Skajet, jätte långgrunt så då tänkte jag att de skulle börja bli varmt i vattnet där redan nu. Oja de var varmt och mycket ormar, vi såg ingen men kände spänningen så vi åkte därifrån lika snabbt som vi kom.
Om en timme ska jag gå över till tandläkaren och så typiskt så glömmer jag att ta med mig tandborsten, men jag håller stenhårt i tummarna att det ska vara hål fritt. Ses senare! :)

hallå?

pappa svarar inte i telefon?!
HOHO hur hade han tänkt nu, så just nu känner jag mig som ett frågetäken och fortsätter jag att peppra samtal på hans telefon så antar jag att han blir små galen på mig :) haha
Lunchen med mamma var helt sjukt god, ingen kan laga mat som dom där (A)
I mitt liv som rik som kommer att ske sådär passande när jag kommer hem igen ska jag äta lunch där varje dag. Eller föresten de kan jag inte då skulle jag se ut som en gris, men iaf 3 dagar i veckan. Å nu länkar jag till mitt rika liv,
Nu dags att slå en plingeling till farmor för lite prat, ska se om hon vill ses nu någon dag.
Puss så länge! <3

sol, sol och mer sol

jag älskar att vakna till solstrålarna som tittar in i fönstret när det är dags att vakna. De två senaste mårnarna har jag dock inte hört klockan på morgonen och behövt stressa´, men jag älskar soliga mornar ändå.
Idag åkte perra till Mantorp för att jobba och kommer tillbaka i morgon kväll tror jag, så då ska mamma och jag passa på att leva lite mys :) Det börjar med att vi ska äta lunch tillsammans på trädgårdsköket, som har världens godaste luncher. Ikväll ska jag åka hem till pappa och grilla lite och bara ha en mys kväll, det var länge sedan vi sågs nu, på tok för länge.
Nu dags för att jobba lite! :)

en flod med tårar

Nu är filmen sedd, och gud vad skönt det var att gråta två floder. Det mår alla bra utav ibland. Framför allt vi alla behöver det. Och jag gör det bara för att jag älskar mitt liv <3
Sov så gott nu alla ni söta vänner!

mys kväll

Kom precis tillbaka in i stugan efter en mys väll med Fia, det var  på tiden att vi hade en för bara oss själva så massor av prat och skvaller kunnde pratas. Systeryster Ida kom på besök och nördade sig, ibland är hon den drygaste jag vet men jag älskar henne ändå. När jag slutade jobbet gick jag hem och lagade middag tll ida och mig, sen kom fia cyklandes eftersom hennes bli har gått söner och efter några ciggarette i solstolen så tog vi oss i kragen och cyklade till hemköp för litte gotta till pratstunden :)
Så nu är det dags för att krypa ner i sängen och kolla på I taket lyser stjärnorna har inte sett den än så nu tycker jag det är på tiden. Alla säger att det är en film där fler än en tår trillar ner för kinden och ikväll behövs det. Berättar efter vad jag tyckte om den :)






Snälla Stefan

Idag när jag kom tillbaka från lunchen så fanns det 4 stycken fri biljetter till Club terassen på mitt skrivbord.
Så 2 gratis inträden för mig och Alexandra i sommar. Det är helt perfekt nu när jag ska bli en fattig lapp eftersom jag ska försöka spara pengar hela sommaren så jag ska kunna komma någon vart. Tusen tack :)





ELIN!!

Ja nu ska jag banne mig skälla på mig själv, jag vet att jag inte allt varit speciellt duktig på att lägga upp bilder och inte helelr på att  skriva några inlägg. Men då ska jag även tala om vad det ebror på, jo just det! Min tid, som känns obefintlig.
Sitter på ett trkigt kontor och skulle just nu behöva komma ut i solen. För utomhus är det sommar.

Värme

Då var hela midsommar helgen gjord, alla detaljer om allt kommer senare i eftermiddag när jag är hemma från jobbandet. Det har varit en bra helg kan jag säga redan nu förutom att jag drog med mig en inte så rolig förkylning. Med en hel näsa full av snor och en hals som killas hela tiden så är inte ljusnans reception det bästa stället att befinna sig på. Jag fattar inte hur det kan vara så lungt på överallt, det kommer inte in nästan nå kunder och på mailen verkar det vara dött, jag förstår inte har hela hälsingland gått på semster. Ge mig något att göra, jag blir uttråkad.
Idag är sommaren här ialla fall, känns som underbart tänk att värmen verkligen har kommit nu. Så därför passade jag på att sova min första natt i stugan i natten som var. Den är jätte mys :) Kan knäppa lite bilder ikväll så får ni se min mys stuga, ikväll ska Malin och kanske Alexandra komma förbi på besök för lite te och massa prat. Innan de ska jag färga frilla en gång till och laga min cykel eller mammas cykel så jag slipper gå till jobbet varje dag. Sen hur detta kommer att gå eftersom jag aldrig har gjort det förut blir ett mysterium men ett försök är det verkligen värt  :)


Midsommar 2009

Då var det dags även detta år, Midsommar.
Alltid lika trevligt att prata om, drömma sig bort till då man var barn och fick en blomkrans på huvudet dansa och leka kring stången med andra barn för att sedan äta med familjen och sova. En bra helg som barn! Den är bra även nu men det är en helt anna grej, förra årets midsommar helg skulle man kunna jämföra med sunes sommar om inte värre! Det var roligt men på något vis är det som att alla "olyckshändelser" drar sig till mig.. Men eftersom vi hade så roligt som vi hade så ska vi prova med en förhoppning om bättre lycka denna gång :) Känner på mig att det kommer bli en sjukt kul helg, med massor av skratt, tokheter precis som det ska vara.
Fia fyller år på Lördag men här för er så säger vi grattis idag! :) GRATTIS PLUPPAN! <3 Fixade den sista presenten idag, nu är den perfekt! Hoppas hon blir lika nöjd som jag skulle blivit.



Midsommarblommster, typiskt sommar


Jordgubbar, verkligen Sommar!

Smågrodorna, Smågrodorna, Smågrodorna är lustiga att se :)

GräddGlassen får jag inte glömma, den ska det ätas gott om!


Denna lilla figur är dock en av de saker  som jag kommer att sakna denna helg, Den andra är min lilla Vän Pauline. Hoppas du får en jätebra midsommar gumman <3


Glad MidSommar till er alla från mig, Hoppas ni får en lika bra helg som jag kommer få!
Kommer tillbaka till er på Söndag, där alla "olyckshändelser" och allt, allt annat kommer babblas upp.

PUSS på er!

GodMorgon, GodMorgon

I morse var det väldigt jobbigt att komma ur sängen, klockan låg och ringde en helt timme innan jag efter många suckar tvingade mig själv upp ur sängen. Vanligt vis hatar jag min säng, men i morse var den som att ligga på ett moln med den finaste bomullen som täcke. Underbart. Men väl på benen så blev det dags för att fixa lite lunch till dagen, det blev sallad med allt som fanns över från kylskåpet: tomater, Gurka, Kikärter, Rödlök, Ananas, Fetaost och skinka hoppas den är okej iaf, för det blev en salig blandning..
Jag har på den senaste tiden, eller ja alltid varit lat. Men ett tag tog jag ta i mig själv och tränade. Men nu se på mig, jag gör inget, jag tar till och med bussen till jobbet och skyller på att det är för kallt.! Haha vilket skämt, efter midsommar : Nordic Gym här kommer jag :)
Nu dags för att jobba på!

världens bästa pappa

Jag ar nog världens bästa pappa! Idag gjorde han en sak för mig som jag aldrig trodde han skulle göra, men han gjorde de. Tack världens bästa pappa.

I morse var jag iväg och tog min andra sputa till resan, en kvar! Tack flickor för hjälpen ;)
Efter jobbet åkte jag hem till mamma för att äta lite jätte snabbt, en pan pizza Mums! Efter det hem till Kicki för att träffa pappa och henne, det bjöds på gott te och winerbröd. Efter det fixade jag och fia allt som ska var gjort tills i morgon, för efter jobbandet bär de av till Orsa. För en helg med grillande, mys och midsommarfirande. Jag har laddat kameran för att kunna ta massor av bilder, insåg att bilderna från Rhodos fortfarande låg kvar :) Idag berättade Alexandra att dom också kanske skulle komma, Super roligt Gummsan! <3
Nu ska jag skriva ihop ett mail med mina passuppgifter och skicka till Puline, hennes mamma ska boka Singapore- Bali biljetten i morgon, Waaa!! It´s Happening :) Sen ska jag äntligen krypa ner i sängen och sova, PUSS!

Husvagnen

Så är jag hemma igen efter en kväll som skulle bestå av städning av husvagnen till midsommar. Dock så blev det inte så mycket städning, Fia´s bil gick sönder så, så himla typiskt! Fias komentar i bilen innan vi viste vad det var "säckert går den sönder just denna månad eftersom jag fick en ganska bra lön" vi glömmde säga peppar peppar ta i trä!.. Tusan! jaja, då blir det städning i morgon ist och ådå ska vi även fixa allt annat som ska göras. Det kommer bli bra tillslut :) 
I morgon bitta kl halv 8 ska jag befinna mig hos "flickorna" på hälsocentralen dags för min andra spruta :O det kommer gå bra och morgon ska jag även äta lunch med min älskade farmor på de nya fiket i stan, mysmys jag saknar henne! <3
Nu är det dags att tvätta ansiktet och krypa ner i sängen.
NattiNatti, och en stor PUSS till er alla ! <3

-

"Att finna de vänner man verkligen mår bra utav är lika svårt som att vinna på ett lycko hjul, men jag vann och inte bara en vinst, utan den högsta."


Fullt upp :)

Jag hade definitivt glömt bort hur det var att jobba en stressig dag på ljusnan. Första dagen var i härligt tempo, lagom med krångel. MEN IDAG :O Helvetet brakade loss, allt gick åt skogen men nu är dett upprett, var tvungen att skriva ur mig lite ilska. haha Jag om hem vid klockan 6, å då hade mamma lgat någon ny kyckling grypa med ris som var blandat med grönsaker, sjukt mums!
Efter det satte jag fossingarna i ett bad och gjorde all med dem, förs fetta in dom sen, skrubba sen smörja :) Nu ska jag sätta på mig mina mysis kläder och sätta mig i soffan tills Fia ringer och är redo för att ta tag i städningen!
Så avensjuk som jag är på min syster var det längesedan jag var, hon befinner sig i min lägenhet i Uppsala! Förbannade dig!

PUSS !

ist för gubbarna

Igår när jag satt här och suktade efter Jordgubbar kom min briljanta idé vi åker och grillar korv? :) Så vi plockade ihop våra saker, åkte och handlade och vipps så var vi på prästnäset och grillen brann för fulla muggar! :) Mums vad det var gott, händer så sällan så tror det är därför man älskar att sitta framför brasan när man väl gör det :) Kvällen blev ganska sen, därför känner jag mig fortfarande lite seg.. Men nu är det dags för att plattahåret och gå iväg till Jobbet! :)



En nyklippt fia

Fia kom alldele nyss, direkt från frissan :) Det blev hur snyggt som helst, jag hade lite luriga tanar när hon sa att hon skulle klippa av sig sitt hår. Men gud så bra det blev :D Perfekt gumman! 
Just precis, just nu är jag supersugen Jordgubbar!
 

en jobbig måndag

Eller jobbig kanske jag inte ska kalla den, allt började med att jag tyckte klockan ringde alldeles för tidigt, samt en mamma som gastade nerefrån VAKNA! När jag väl satte mig upp så såg jag träden i princip ligga ner av allt blåsande. Sen gick jag ner till jobbet och var tvungen att gå förbi lortbäcken (alla i bollnäs vet vilken skit bäck det är) och på grund av allt regnande håller den på svämmar över och de gör att den stinker skit! Om vad jag lär surig, så dålig har den inte varit :)
Väl på jobbet så gick allt bra, inget krongel eller så och jag åt en super god tonfisk sallad, efter jobbet kom mamma ner till stan så då köpte mamma en klänning till mig och jag hittade även ett par skor ! :) 

Nu kommer Fia och Malin, Hörs senare! <3

en sväng

efter frukosten så kom Alexandra förbi och hejjade, för lite prat :) sötaste lilla gumman skulle åka hem och städa, du är duktig! Nu är det dags för film med systeryster men eftersom hon ska vara med och bestämma så får vi se vad det bjud på för slags film :)


Morning, morning

Vaknade för kanske en kvart sedan av en hostattack som gjorde att jag flög upp men sedan tvingade iväg lilla syster att hämta vatten och halstabletter :) När jag ligger i sängen hör jag riktigt hur dåligt vädret är, det viner i taket och piskar regn på fönstrena. Därför ska jag gå ner koka te, och leta fram en film som dagen ska starta med, jag tror det blir något mysigt. Men nu en kopp te :)


Du är allt

Den låten som Alexandra och min syster skulle sjunga på vår studentmotagning men efter allt annat som vi hade att göra hoppade över. Den låten var det även planerat att min syster skulle sjung på sin skolavslutning, som jag skrev så var hon ju jätte duktig så jag tänkte ge er ett litet smakprov :) Hon kommer döda mig när hon ser detta :(
 

17 augusti - en dag vi aldrig glömmer

Jag satt precis och läste Paulines blogg, och hon hade lagt in hur sjukt underbara bilder som helst om varje plats vi ska besöka. Tänk alla ni den 17 augusti, tar jag och Pauline våra stora ryggsäckar och kl 07.20 sätter oss på planet som för oss till London där ett plan till Singapore väntar. Jag sitter och biter mig i läppen och försöker föreställa mig hur känslan i kroppen kommer vara då jag vänder mig om och vinkar för sista gången hejdå och ser på min familj och mina vänner. Så länge tills den sekunden kommer så försöker jag fokusera så gott jag kan på vilket underbart år vi kommer få och inget annat!

Här kommer lite bilder från Pauline, och hon har så rätt vad det gäller allt!

Singapore 
- Alla vi tjejer gillar verkligen att Shoppa så något större problem bilder det nog inte :)

Bali
- Att fördriva våra dagar på dessa stränder bör inte bli några problem :)

Sydney
- Första stoppet i Australien som kommer bli vårt hem för några kommande månader :)

Nya Zeeland
- Som Pauline skrev: Bada i vattenfall vem vill inte det?

Fiji
- Känner inte ni också för att hoppa ner i det blå? 
Sol och bad är vad vi kommer att spendera vår tid med :)


Los Angeles
- Vad behöver jag säga, Los Angelse :) 


den andra filmen

Den andra filmen finner jag inga ord för, sjukt rolig! Jag låg helt ensam uppe på loftet men skrattade så hög för mig själv att dom där nere undrade var jag sysslade med. Efter filmen ringde kicki gumman och vi pratade i en och en halv timme om allt mellan himmel och jord. Det var en behövlig pratstund. <3 Nu sitter jag här en sväg och väntar på att Malin, Yohanna och Simon ska komma förbi på en liten rök stund :) 


Fighting

Nu är första filmen sedd, det blev den nya filmen fighting, faktiskt riktigt bra! :) Handlar om en kille som är fattig och börjar slås så får han pengar. Ni borde se den! Den nästa på tur är den nya filmen hangover, den verkar riktigt bra, lästa paulines blogg och hon tyckte den var super bra och lite skratt på detta ska nog ja unna vara vaken ett tag till också :) Dags att hämta upp lite guacamole och krypa tillbaka ner i soffan. (ps. soffan är en bäddsoffa som är utbäddad inte alls lika vackert som det låter. ds.) Hörs senare :)


mys dag

Denna dag har jag väntat på hur länge som helst. 
Jag är ledig, 
Det regnar
Jag behöver vara hemma och sova !
Mitt liv känns underbart, Jag ska ladda upp med många bra filmer en stor godis påse, chips och dip och en stor cola light. Krypa ner i soffan uppe på mitt loft, bulla upp med massor av kuddar och filtar sen ska jag ligga där tills jag ska gå och sova :) En uppdatering om varje film kommer senare! 


obeskrivlig

Jag har en vän som jag inte kan beskriva med ett ord, hon är liksom så speciell så glad, sprallig, rolig, söt, kärleksfull, underbar, påhittig, smart, helt enkelt enastående. Varje dag lika glad och bara sprutar lycka runt om sig. Jag vet inte hur jag ska fortsätta, hon går helt enkelt inte att beskriva. Hennes namn är Alexandra Brislund och jag älskar henne. 

I morse när jag läste tidningen och kom fram till familjesidorna, där man kan ge rosor till olika personer. Så finner jag denna text: Kärleksfulla röda rosor vill jag ge till Elin Lans, mamma, Judit Warpe, Erik Linde m familjer och vänner för våran underbara student mottagning som ägde rum i Uppsala den 5/6-09. Tusen tack för allt!
Alexandra Brislund.

Där kom några fler tårar, Du är bäst!


Australien damen

Nu känns allt lite lugnare, jag har pratat med damen som håller koll på alla min papper och fixar och bokar och grejar allt till mig. Så nu känner jag mig lite lugnare och har fattat varför det blir som det bli med vår biljett via singapore och bali, (kännes härligt att skriva min biljett till singapore) Waaaa, detta händer verkilgen?!
Jag har den senaste tiden kännt sånt avstånd till allt detta, men bara den grejen att jag måste börja planer kläder, skor, ta vacsin och massa annat får mig att inse att jag är på väg. 

Till mina underbaraste vänner: vi alla föds och formas på olika sätt när vi växer upp och de är allt detta tillsammans som gör oss till dom vi är, de underbaraste i världen. Under alla år som går så möter man hinder som man alltid på ett eller annat sätt lär sig att ta tag i och hanskas med även om man inte kanske vill, även om man känner sig ledsen, arg eller besviken. Men vi lär oss genom att ta en extra minut och tänka efter 2 gånger. (vilket jag behöver ganske ofte ni vet :) ) Så brukar i alla fall vi finna de funuftiga svaren. Jag vet att alla ni behövs påminnas lite om hur mycket jag tycker om er och att jag kommer att sakna er.

för dom har tagit studenten

Igår var dagen då alla hemma i Bollna tog studnten. Grattis till alla dom :) Så kvällen startade hemma hos Alexandra gumman tillsammans med henne, Erik och Natalie :) Supertrevligt! Vi passade även på att spana in alla våra student bilder för att få in stämingen. Vid halv 12 tiden så vandrade vi ner till tranan där jag träffade på alla möjliga vänner, gammla som nya! :) Någon stans där i vimmlet så tappade jag bort Alexandra gumman (ska ringa henne strax) Kvällen var jättre rolig, och avslutades med en promenad som känndes som att springa jorden runt, smärtan i mina fötter när jag kom hem går inte att beskriva. Dom såg ut som 2 svullna falukorvar, pain!

I morse var jag i kyrkan och kollade på min lillasyster skolavslutning.
För det fösta, hon var otoligt vacker, jag är superstolt över henne som verkligen har slitit sig igenom dessa tre år. Och idag så ställde hon sig i kyrkan och sjöng låten du är allt, helt solo. Det var så vackert, så obeskrivligt fint. Det var tusen gånger bättre än vad jag trodde det skulle vara. Hon är underbar! <3
Efter sången sprang jag fort ner till Ljusnan, för att börja jobba! Käns en aning tung idag men snart vaknar jag till liv :)
Det värsta med fredagar är att dom är så lugna att man nästan får sitta och rulla tummarna, tiden går så himla sakta..

Ikväll vankas det iaf födelsedagskalas för söta Malin gumman! Det är du värld gumman, 19 år det är helt sjukt va gammal vi blir. Pratade om när vi var små igår och då inser man hur snabbt det gå och vi blir äldre och äldre :)
Dags att jobba, hörs senare! :)

Kväll

Jag är så uttråkad.. Jag har inget att göra och jag känner inte för ngt, Varför har jag blivit såhär ? :(
Nu ska jag drick kaffe och ära mörkchoklad :)

eftermiddagen

när Amnda hade brassade iväg så knatade jag hem till Fia, där hela ligan befann sig Thomsson, Stefan, Malin, Andreas och Fialotta :) Där blev det lite kaffe och film ! Efter det så gjorde jag något sjukt läskigt, jag var till sjukhuset och tog en spruta inför Australien. One done three to go! Men fort som bara den gick det, ibland älskar jag Bollnäs hälocentral :) Ja eller iaf alla dom söta damerna som jobbar där :) Dom är alltid så snälla mot mg där, Tack hörrneni!



Amanda Eliasson

Idag hade jag bestämmt med gulliga Amanda att vi skulle ses, sjuk längesedan så det var på tiden :) Även fast det kan gå flera månader emellan att vi ses har vi lika roligt ändå ! I morgon är det hennes tur att ta studenten, Å jag vill ta den en gång till! Vi hade ialla fall massor att prata om så tiden bara rann iväg. Vilken underbar tjej! <3

Jobbat

Då var första dagen på jobbet avklarad :) Känndes tungt i morse när jag slog upp ögonena men när jag väl kommit dit så känndes det roligt igen. Det var roligt med stressigt! Det som gjorde så kul var nog att jag fick träffa Jessica igen, det var ett tag sedan och henne har jag saknar. Träffade även Åse och Lena som det var ett tag sedan. Jag har helr enkelt saknat dem mer än vad jag trodde.
När jag slutade så hade jag fått ett sms av fia som undrade om jag ville att hon skulle hämta upp mig, så det gjorde hon och vi vandrade till intersport för att köpa en väska och en sovsäck, allt blev perfekt :)

Sådär ser väskan ut fast den är röd :)

Och sådär ser sovsäcken ut fast den är baby blå som väskan och silver :)

Nu är det tags för en film sen sängen,
NattiNatti sov så gott :)

Första dagen

Idag är första dagen på jobbet för mig, just för denna sommaren :) Inte så pirrigt i magen, men roligt ska det bli!
Ganska skönt att börja lite halv lungt sådär, jobbar bara kl 12-17, men nu börjar jag om en halv timme så dags att sätta lite fart :) Ses senare ! <3

slut velat

Nu har jag bestämmt mig, det ska inhandlas ett element innan jag ska sova ute :) Så nu dags för sängen inne i huset ! NattiNatti, // e

Kanske för kallt

Nu när jag har flyttat med från Uppsala eftersom jag ska jobba hela sommaren så har jag valt att bo i den lilla boden på gården. Väldigt fårståligt iför sig eftersom de inte är det lättaste för varken mig eller de andra i huset att jag ska komma och bo i huset igen :) Jaja, sakerna står på plats med den stora frågan är om jag kommer kunna sova där redan nu eller om det är för kallt där ute, just nu har jag tänt ca 30 stycken ljus för att få upp värmen, så vad tycker ni kommer jag kunna sova där eller kommer jag frysa ihjäl där ute under natten? :)

Australien

Så var det inskickat och klart. Nu är våra rutter i Australien inbokade.
Den 9 Augusti så lyfter vårt plan från Arlanda, och då bär det av till
Singapore som första stopp, efter det bali --> Sydney --> Auckland--> Fiji--> Los Angeles :) Sedan kommer vi hem till Sverige igen :) Et år med massor av nya äventyr och massa nya människor. Det kommer bli ett galet år ! I morgon ska jag ner på InterSport och köpa min ryggsäck och sovsäck, den är alldeles röd och fin, billig var den också efter som jag hade räcknat med 2000 kr,

svårt att beskriva

Nu har det gått tre dagar sedan jag tog studenten och detta är första inlägget, för jag vet inte hur jag ska börja. Dagen är helt enkel obeskrivlig, helt underbar med obeskrivlig. Känslan som fanns i kroppen hela dagen är obeskrivlig. Adrenalinet bara snurrade runt i hela kroppen. Dagen började med att jag och Alexandra klev upp kl 04,45, duschade och började göra oss i ordning :) Efter ett tag kom paulne och fia ner och det var dags för första skålen på dagen :) Sedan bar det av till skolan som var fylld vakra tal, och massa hejdå´n :) Sedan tuffade tåget vidare till parken där alla mina underbara vänner och familjen fanns där och firade.
Mottagningen hade vi på Judits vind där alla fanns sammlade när vi kom, Där firade vi en hel eftermiddag med prat, tal, mat och massor av andra festligheter. Efter det så begav vi oss till Bj på kvällen där vi träffade alla de andra tjejerna. Vi hade med andra ord en av de bästa dagarna i hela mitt liv :) Tack till alla ni som fanns där den dagen för mig <3

Studenten -09

När man var liten var drömmen att vara den flickan som tog studenten. Att vara hon som stod där med vit fin klänning, sin mössa och massor av blommor. I morgon är det alla vi som står där med våra vita klänningar och mössor. Det känns helt overkligt, underbart med overkligt. 
Under mina tre år på GUC har jag träffat massor av vänner för livet, jag har varit med om så många olika situationer som gjort mig till den jag är idag. Det var varit underbara tre år och jag skulle inte göra något annorlunda om jag fick chansen igen. I morgon är dagen då jag ska ta studenten för den fösta och sista gången i mitt liv. Tack alla ni som funnits där och hjälpt mig på traven, Ni är oslagbara !
  

OMG

O my god! Som jag just sa, ska precis gå men tänker, Äsch jag kolla min mail innan :)
JAG HAR FÅTT MITT AUSTRALIENSKA VISUM :O Det ligger bara där på mailen och väntar på att jag ska skriva ut det, gud vad detta känns overkligt :) 


På väg,

hemma nu och vänder och varvar ner lite gran, Ikväll när jag kommer hem så lägger jag allt i händerna på de andra känns lite läskigt. Att inte ha kontroll så allt stämmer.. Ja Jag får helt enkelt bara lite på dem :)
Idag träffade jag Alexandras söta vovve, Diva. Hon är så söt med hennes stora bruna ögon och hennes söta underbett :) Gulligast var hon när hon mumsade på en cheese burgarei bilen. Nu ska jag åka vidare dags att fixa med presenter till lärarna :) Simon räddade min dag idag, från fullt upp till lite mindre fullt upp. Hans släkt skulle fixa flaket till oss i morgon, tänk att det finns så underbara människor. Tack en gång till :)


Bara lite regn?

Jippe, lite hoppa har vi allt kvar att vi ska skippa regn på studenten :) Det går åt rätt håll iaf! 

The day before

Idag är dag innan vi tar studenten, känns jätte overkligt. Dessa tre åren har bara runnit iväg och jag känner att jag inte hunnit med allt i Uppsala än. Tiden i Uppsala har varit händelserik, underbar, rolig, jag har lärt mig att se människor, utvecklas som människa, funnit underbara vänner. Jag kan göra denna lista lång för under dessa år har jag nog blivit lite av den personen som jag kommer fortsätta vara :) En ska som jag kommit fram till är i alla fall att jag Älskar mitt liv, och allt det där till :)

Sötaste

För ett tag sedan kom karro förbi med den berömda hunden Nelly, och det är bland den sötaste varlesen  jag sett :) Jag vill också ha en en lite sötnos. Fast jag vill en en mops, dom som ser ut som en blandning av en vovve och en gris, å de är så söta ! 
Nu jag jag städat klart allt som jag kan, känns skönt att vara klar, så nu ska jag sätta mig och se på lite och äta lite middag, bättre sent än aldrig :) 
NattiNatti på er alla <3
 

Händer igen

Som alla min andra dagar framför denna dator så fungerar det inte att lägga upp bilder.. Ååå!! så dom kommer när det vill börja fungera. Nu står kl på 20.00 och jag äntligen kommit hem efter en hel dag med flaxande hit och dit, upp och ner fram och tillbaka. Dagen började med frukost på stan, för att sedan göra allt som stod på min lista. Nu är allt, exakt allt och lite till fixa för denna dag :) Jag kom till och med ihåg compeed och aloe vera gel, allt är fixat! Nu exakt nu när jag är klar med detta ska jag kliva in i duschen, för efter en dag med flackande på stan, städande på en lortig vind full med spindelnät och  solning samt allt annat så är jag lortigare än grisen själv.. 

Ikväll kommer Karro´s hund Nelly på besök, så henne ska jag passa på att hejja lite på :) Efter allt prat om denna vovve är det dags att se hur den ser ut ! 

Jag ska även tvinga Pauline och Fia att träffa mig, det slog mig idag att det är de sista dagarna jag träffar dem på hur länge som helst.. Så rinner mina dagar iväg för att städa och fixa för studenten, kan någon ge mig ett år till? Jag kommer sakna dom :( <3 


GOD MORGON

Slog alldeles nyss upp ögonen det är regn och sol samtidigt ute, Just därför känns den här dagen lite lättare :) Idag ska jag ta tag i alla min sker på listan, allt kommer bli klart och det känns UNDERBART :) Men först av allt blir det frukost på stan, sen hem till Judit för städning av vinden, kommer blider senare så får ni verkligen se hur mys det är :)
HA en toppen dag! 


några tårar

När jag krypit ner i sägen för att sova så skickade jag sms med alex och vi bestämde att vi skulle ses vi statoil för lite godis och sedan vandra hem till mig för OC, så det blev ett avsnitt av det och massor av prat. Allt pratet gjorde så att proppen som sitter inom mig lättade lite :) Å gud så skönt det var. GodNatt nu alla älskade vänner, nära och kära <3


JAG VILL HA GODIS

Jag har ett sjukt sockerbehov just nu! Jag skulle nog kunna döda för en av Marabous nya sommar choklad :)



kl är 22.24

Efter en hel eftermiddag / kväll full av städning och massa plockande så känner jag mig mer död än levande. Mitt huvud känns som det väger 15 kilo sten, och ögonen fyllda av grus. Men bra blir det :) Idag kom Sannis gumman förbi och åt tonfisk sallad med mig, det blev bra. Fia gumman kom också förbi och ät lite mot slutet :) 
Nu är så gott som allt i min lägenhet ner packat, eller det som jag ska ha med mig. Nu ska jag sätta mig och skriva ner allt som ska göras i morgon bitti på stan, skära upp en färsk ananas och krypa ner i sängen för lite OC tittande. 


Sista dagen på GUC

Idag har jag gjort min sista skoldag, i morgon och på torsdag är vi lediga. Känns helt sjukt konstigt, jag ska liksom bara lämna allt och flytta till Bollnäs över sommaren för att sedan fara iväg? Ja, konstigt känns det minsann men bra blir det! 
I morse när jag skulle till skolan så regnade det så mycket att jag blev blöt innanför min regnjacka, inte illa regnat men mitt humör var på topp ändå, väl i skolan satt vi och pratade en massa om studenten och lite för hur vi ska fixa med flaket och liknande och vem som fixar vad och liknande. Efter det så knatade vi alla till Pizzerian som ligger vid skolan och skulle äta lunch, och vet ni vad jag finner där inne? Special erbjudande för GUC elever :O Hur kommer det sig att man går där i 3 år och på sin sista dag finner det? Tur kanske det är förresten hur skulle man annars se ut, pizza till lunch i 3 år? Fy fan!

Efter det så samlades vi igen för lite kaffe och mys prat, sedan tog vinden mig ner på stan för att ta ut pengar och köpa de sista sakerna till studenten alltså naglar, väska, örhängen, ballonger, paraply, ståltråd, present till lärarna sen vet jag att det var ngt mer som jag inte kommer på nu. Men när jag skulle ta ut pengar så jag skulle kunna fixa detta så fungerar det inte!  Så nu måste jag gå ner i morgon bitti och göra det innan jag ska till Judit och göra ordning vinden. Jag följde även med Alexandra på littel Italy så hon skulle få i sig någon lunch :) Super mys!

Eftersom jag ska flytta ut  ur min lägenhet på fredag/lördag så håller jag på fixar med allt det, och det var garanterat minder än vad jag trodde så nu ska jag ta tag i det med det samma så jag får det klart någon gång :) 

Hörrneni, Vi har bara några få dagar kvar till studenten! Fan vad vi är bra 

Regn, regn, regn

Men som sagt hoppas vi på ordspråket efter regn kommer sol :) Alla känner hur ska det gå på student dagen, men jag är fortfarande en optimist och intalar mig att det kommer bli soligt! 
Just idag däremot känns det tungt att det regna eftersom jag måste gå till skolan och kopiera mitt pass.. Men ska ta mig i kragen nu och gå iväg, först av allt frukost :) 
Vi hörs senare <3


Mysigaste VINDEN

Nu är solningen gjord, riktigt varmt.. Efter det så pratade jag med Alexandra och vi bestämmde oss för att mötas på en glass innan vi ska till Judit :) Men vinden styrde åt en Kina restaurang ist alex och Judit var lite hungriga :) Efter en massa prat om hur jag kanske blir kidnappad och dör i Australien så vandrade vi vidare hem till Judit för studentprat. Eftersom det ska regna floder och blåsa storm vindar så ska vi vara på Judits vind, och nu tänker ni vind? :O Ja, judit har faktiskt världens mysigaste vind :) Nu är klockan mycket, så jag ska se om jag får tag på fialotta och Pauline :) Pauline har varit sjukt duktig idag och städat hela lägenheten. Du är bäst gumman! <3 Söta Alexandra ska sova med mig inatt, gulle dig <3
Vi hörs senare :)

Middags dags

Idag blir det en tidiga middag bara för min söta vän Sofia har lagat middag till oss på hennes balkong :) Gulliga du, det blir pasta sallad om jag fattade rätt, MUMS! 


NU

är alla papper klara för Australien. Massor av frågor och grejs men nu är det ifyllt :)


Hemma igen

Nu är jag hemma efter första dagen på min sista studentvecka, dagen kändes okej jag och Alexandra skrev kort till Student mottagningen eftersom vi alla har olika släkt och vänner blev det lite kortfattad information om alla så alla andras släkt och vänner vet vilka vi är :) Texten blev väldigt rörande men super bra!
Nu har jag varit på stan och köpt kuvert till Australien papperna som ska skickas i morgon ska bara kopiera mitt pass som jag glömde idag :S Pirr pirr hör jag magen skrika :) 
Ska sätta igång med det samma, för att jag ska få allt gjort. 


Sista gången

En sak som slog mig när jag var på Gränby igår och fyllde på buss kortet,  jag gjorde det för sista gången.. 



LJUS, LJUS OCH LJUSAST

Jag är blond nu blondare än blondast! Känns jätte ovanligt, 
Aja, här kommer en bild som lite förvarning :)


I D A L A N S

Idag ska jag ringa till min Älskade lilla Syster :) 
Jag är jätte stolt över henne för hon kommer klara alla betygen i skolan! Bra jobbat Tjejen :) 


3 år sedan

Nu när jag sitter och rensar min dator så finner jag så sjukt mycket gamla uppgifter som man har glömt bort.. 
Den här som exempel, man skulle göra om vägskyltar och göra en egen idé :) Ganska tråkigt just då, men nu känns det konstigt att se för att det var så längesedan..


Bilder från myskvällen






G O D M O R G O N

Ännu en dag med sol :) I LOVE IT! 
Vaknade kl 8 i morse för att Alexandra ringde och väckte mig, men jag var i skolan redan 08.50 det var snabbt jobbat! Nu när jag kommer till skolan så finns det 3 punkter som jag ska göra :) Städa datorn och lådan, sen fika i solen! UNDERBART, så nu ska jag sätta igång med desamma med min sista vecka på GUC. 

PUSS!

världens mysigaste

Kom precis hem från fia, 
Jag, Pauline och Fia har haft en super mys kväll, vi har fixat mitt hår och ätit riktigt kvälls mys fika med bröd, skagenröra, kräftskärtar och massa annat mums. Den mysigaste kvällen på jätte länge, gud vilken tur att jag har mina mys flickor :) 
NattiNatti <3  

RSS 2.0