Fredag kväll

Jag har världens bästa pojkvän! Igår när jag kom hem från tåget så väntade det här på mig :) Är han inte underbar! Gud så jag älskar honom!




Nu ska jag klä på mig och springa in till NK och köpa lite färskt bröd till frukosten :)

fredags mys på jobbet


Nu åker jag hem till en efterlänktade helg och min A :)

Unna

Ett ord som används på tok för lite av vissa personer är unna sig, några som var specialister på de orden under en viss period var Elin Lans och Pauline Ekstam. Varje dag, helst några gånger om dagen om vi själv fick bestämma :) Så en sak jag tycker att alla ska tänka på är att unna er själva lite mer, unna er en god latte på vägen hem, unna er ett glas cola bara för att de är fredag, unna er en stor godis påse för att ni tog trappan ist för hissen :) Hitta 1000 saker att unna er för, sen menar jag inte att de behöver vara stora saker utan mer lite saker som gör att vardagen känns lite lyxigare och som får dig att må bra!

Nu ska jag unna mig en mysig fredags lunch tillsammans med alla på Jobbet! :)













Ja som sagt, Vi älskar att unna oss :)


lycka

Den här dagen har varit toppen från de att jag slog upp mina ögon i morse :) Allt startade med att klockan ringde, men de kändes som de var på tok för tidigt så jag unade mig själv att ligga kvar i 30 minuter till och ta tåget efter :) Vanddrade i min egna lilla vaggande takt ner till station och när vi lämnat Arlanda så ser jag en helt underbar sak! Det är vitt, VITT VITT! Det är helt underbart, känner hur alla jul känslor kommer på en och samma gång :) Tycker att dom borde börja sälja pepperkaks deg snart :) Alla säger att det är för tidigt att dricka julmust men det skiter jag i, jag älskar jul must och tänker passa på att dricka så mycket jag kan medans det finns ;) Det är fredag och jag älskar allt med mitt liv :)


(Såhär ser det ut utanför mitt fönster)



Igår däremot, om jag säger Gravid PMS så får ni kanske en ide. Jag var trött och hungrig och började tänka på vilka räkningar och vad som vi måste fixa den här månaden som kommer. Jag grinade, grinade och grinade lite till... För jag fick känslan av att det inte riktiht skulle räcka till. Sen såg jag mig själv som Will Smith i jakten på lyckan, strävar omkring med mitt stakars barn runt runt i hopp om att hitt något ställe att sova på över natten.. Men efter nån liter med tårar och ett program av Kyngar av Tylesand så skrattade även jag. Fan vilket sjukt program kan inte ens förstå att jag tittar på de, men några goda skratt får man ju sig :)

Barnmorskan

Det senaste dagarna har jag haft mycket att pysslat med därför har det inte blivit av att jag skrivit något :) Men nu har jag något vettigt iaf, igår var jag till Barnmorskan på Danderyd. Allt såg superbra ut :) Man blir alltid lika glad av att höra det :) Den här gången var jag lite nervös det brukar jag aldrig vara men antagligen för att jag skulle träffa en nya barnmorska och ett helt nytt ställe :) Hon var iaf  trevlig någon att rekomendera om man ska gå nere på Prima Liv i Danderyd är Marie Vilard! :) Vi gjorde alla koller och såg så allt såg rätt ut, mätte livmoderna och klämde på magen och kände så allt var rätt :) Det är så häftigt, rätt som det är säger hon och nu känner jag det lilla huvudet :) Tiden går helt sjukt fort och nu är det bara typ 10 veckor kvar :) Å så jag länktar!


Hemma i Bollan ligger de snö kvar på marken :) Varför gör det inte de hos mig! Jag vill se lite snö :)


sys mys

Igår kväll myste jag och syster framför tv´n till bad Boys 2 och jag tror ida skulle skratta sig till månen eller nå. Hon skrattade så ni vet när man skrattar så mycket att det tillslut bara rinner tårar och man sitter och guppar :) haha Supermysigt var det iaf :) Sen hoppade jag ner i sängen och somnade som en stock, A kom hem mitt i svarta natten och har inte en aning vad klockan var :) Nu ska jag göra en lyxig frukost till mig själv framför tv och sen ska jag baka ;p Farmorna kommer på besök idag så man kan ju åtminstone försöka lyckas då :)

Fredag är efterlänktade

Jag tror alla har länktatt efter denna veckas fredag. De på jobbet startade med meningen, Guud så skönt att de är fredag! Så efter en vecka med höst och man inte riktigt är van de än så tror jag att alla behöver en uppvilande helg :) Nu när de är hels ska jag sätta mig i eftermiddag på tåget och fara till Bollan. Ikväll ska jag & syster sen vet jag inte om jag kanske kan locka över Fialotta och Mallan för lite IdolMys sen ska jag hoppas till sängen :) på Lördag kommer Farmor & Nicke sen efter de kommer Andreas Farmor :) Det är alltid lika mysigt att träffa de damerna :) Det kommer bli en stålandehelg och jag verkligen länktar tills arbetsdagen är över ;)


SNÖ

Fårstår ni vad mysigt,
Förra året missade jag & Pauline hela höst myset och låg ist på stranden och gottade oss! Helt underbart var det, men det är liksom 2 år sedan man var med om hösten och gula löv så nu känns det liksom ja jätte mysigt! Idag ska jag nämligen åka ut till ikea med syster och där är Julpyntet redan framme hur mysigt är inte de :) Men de är nog inte så jätte länge kvar för såhär såg de ut i boden i morse så om några veckor kanske vi får det lite vitt också :) Å vad jag länktar till Julen nu :)


Nya Filmer


Ida var på denna igår och kom hem och sa att den var verkligen super bra! Är det någon som känner sig namnad att gå på bio med mig? :)



Det här verkar vara en sjuk film, en sån som gör att man sitter och asgarvar hela bion igenom! Så vem ska jag tvinga med mig på denna? Någon frivillig? :)


väckarklockan

Varje vardags morgon ringer denna vackra signal, och varje morgon är det som att den skär in i öronen.. Och de värsta av allt är att jag kan inte byta, för ha jag en lugn mysig låt att vakna till så hör jag den inte utan vänder på mig och somnar in ännu djupare :) Det roligaste i morse var iaf när jag väl hade kommit upp ur sängen i morse och skulle ringa och väcka älskade A, får jag till svar:
- Godmorgon älskling, Nu är det dags att vakna!
 - Ja jag vet.
- (helt tyst i luren) Hallå gubben nu måste du vakna
- Men Elin kan du lungna dig jag sitter ju på lektion!
- sluta ljug och vakna! :D
- ojdå, förlåt ja jag ska kliva upp...

HAha, det är alltid lika roligt när andra kan fälla in en komentar i sömnen efter som jag påstås göra de ganska ofta! :)

Nu är jag iaf på jobbet och ska sätta igång med lite arbete,
men föst en kopp te och en mandarin :)

kvälls mys

Har just kollat på några gamla avsnitt av gossip girl och har nu gjort iordning lite kvälls mys tills syster kommer hem. Det har varit skönt att ha en stund för mig själv för kände mig verkligen halft döende på vägen hem :)
Kvällen middag blir också kvällens mys så nu ska jag sätta på te vatten och göra mig klar för sängen så när vi fikat klart kan hoppa ner och sova :)
NattiNatti :)

En baby på väg

Jag kan inte fatta att tiden verkligen har gått så sjukt snabbt! Om 11 veckor är jag mamma, Förstår ni hur snabbt tiden igenligen går. Känns som jag för några veckor sedan fick reda på att jag var gravid och nu är hela graviditeten över. Det är endast 9 veckors jobbande kvar sen är det jul och precis efter jul händer det här :) När kommer tiden då det är meningen att man ska känna att man är helt redo och inte nervös för något? Jag vet att allt kommer bli bra och att jag inte ska oroa mig i onödan men man blir nervös varelse man vill eller inte. Men kan ni tänka er att i min mage ligger det en liten skatt som är nästan 7 månader. Den blir bara större & större så där inne är den ca 30 cm lång från huvudet till rumpan och väger ungefär 1400 gram :) Igår kväll så låg Ida och jag och kollade på magen och den guppade runt runt, Idas komentar men guud vad den rör på dig :) Det snurrar verkligen runt runt :) & sparkarna blir bara hårdare och hårdare, men änsålänge är det bara mysigt!

Idag är det en såndär höstig dag när man känner för att bara mysa :) Då slog det mig undra om jag ska tvinga med mig någon till badhuset för lite simmning på lördag förmiddag? Typ vid 10, så kan man vara klar till innan lunchen och äta tsm på sporthallen :) Alla säger att Petras skafferi är superbra! Någon som känner sig manad? :)

Jaja,
nu ska jag kila iväg och göra iordning lite inför lunchen :)
Det är nämligen kurs här idag igen ! :D

/ E

hallon smoothies

Ursäkta att de förra inlägget lät lite väl deprimerande.. Men de gör mig frustrerad :(
Jaja i morse flöt allt på som de skulle iaf så nu är jag på jobbet och ska strax sätta igång med lite frukost det ska nämligen vara kurs här hela dagen :) Tänkte bara passa på att lägga upp en bild på våra hallon smoothies super goda och perfekt som kvälls mys isf för godis eller något annat fläskigt som jag brukar stoppa i mig :)


Dessutom är det super enkelt att göra,
Recept för 2:
2 st bananer
Frysta hallon i den mängd man vill ha men iaf 2 dl.
Sen är de bara att tömma över lite mild yoghurt med vaniljsmak :)
Köra ihop allt i en mixer eller i en bunke med en stavmixer!

Perfekt också som en lättare lunch,
Ibland tar Hanna och gör en liknande variant fast använder också lite shake pulver i. 
Vilket gör att man får en mättare känsla, något som jag tänker prova när min Baby är ute :)

JÄVLA SJ, SL & UL

Det finns inget som gör mig så galen som dessa tre jävla bolag! Alltid, jag menar ALLTID är det nå skit och jag är så sjukt less på de.. Dom kommer bidra till en förtidig död på ett eller annat sätt, om inte annat en hjärtinfarkt.. Förra veckan var lika jävlig den! SKIT På er!
Jaja, när jag efter många om och men så stod maten på bordet :) Gulliga Ida! Nu ska jag lägga mig och kolla på gossip girl sen är det dags för en hallon Smoothie innan läggdags,

Höstigase Måndagen

Nu är det kallt, det verkligen blåser och snart är alla löven samlade på marken. Då är det höst :) Men jag är inte bitter för de, tvärt om jag tycker faktiskt att det är riktigt mysigt! :) Dagen idag har rullar på väldigt fort även fast klockan ringde kl 03,00 i morse, nu tycker jag klockan borde snabba sig fram en timme så jag får bege mig hemåt :)

Ida mådde inte så bra idag sa hon hoppas bara de inte är något allvaligt för jag har inte tid att vara sjuk.. Dok lovade jag henne att se över allt hon har i skolan just nu så ikväll sätter vi oss för lite planering. Bara man gör den så brukar man kunna se saker lite lättare :) Så fram med schemat och börja planera! Sen ska jag även passa på att sortera in saker i mappar så hon får nån koll på saker och ting! ;p

Efter det ska jag lägga mig raklång på sängen och antagligen slockna lika snabbt som om nån hade tagit fram en trä klubba och damma i riktigt hårt i kolan ;)

Såg även att de kommit ut ett nytt avsnitt av Gossip girl som jag måste se innan jag somnar! :)


Helgen i korthet

Nu är det måndag igen, känns helt okej med tanke på att jag har haft en super bra helg! Jag har inte gjort speciellt mycket men den har bara varit kanon!

Fredagen började jag med att bli upphämtad vid tåget av mammi och per så vi åkte iväg och handlade allt ju kunde tänkas behöva till helgen. Vårt liv med att äta ute är nämligen över nu är det laga mat som gäller :) Så efter de åkte vi till den nya lägenheten och allt var klart! :) Väggen som dom hade lite beskymmer med blev precis som jag ville ha den! Så vi städa undan de värsta dammet och ställde fram sängarna för att krypa till kojs ganska tidigt :) Lördagen vakande jag i lung ro, åt frukost för mig själv eftersom A var på fisketävling och började dona och fixa där hemma. Alla lådor utom 2 var uppackade och de var andreas dataprylar som jag tänkte att de är bäst han tar itug med själv :) Det blir bara bättre och bätte, tog även en paus och skulle gå runt vågen, vanligt vis går man den rundan på 15 minuter i rask takt. Så jag klädde på mig höstmys kläder och vandrade ut i den vanliga takten men måste säga att jag verkligen börjar märka av magen, för de sa bara pang! Så spänner det till i hela magen sen blir den sten hård, så de slutade med att jag halft haltade runt sjön på sisådär 45 minuter :p Men jag gick runt! Kvällen skulle jag ha varit till söta Malin och sagt hej innan dom skulle ut men efter middag i soffan och en trött A som sov i andra hörnet av soffan (JAG SOMANDE INTE FÖRST) så var de som att de smittade av sig och jag blev kvar med chipsen.. Men jag tror dom hade en superkväll! :)

Igår så vakande vi i tid, åt frukost och gjorde oss iordning för en vända till Jysk, vi behövde nämligen ett data bord.  Vi skulle inte köpa bara titta men såklart så hittade vi ett som var annonsvara så var de lillan som jobbade som gjorde en bra affär av det hela och med oss hem fick vi ett skrivbord för halva priset, det var inget att grubbla över :) Så nu är lägenheten i bra skick för att bo i, klart att de är saker vi behöver och vill byta ut men vi får ta en sak i taget, men de känns som de kommer bli kanon bra!
Vi tittade även ut till sörbo pappa sliter på med renoveringen :) Men nu är panelen målad och tapeterna i köket är uppe :) Det blir super bra! & de kommer blir ett helt annat hus när de är klart, kändes på nå vis så mycket större :) 

Mot kvällen kom Carina & Christer hem till oss och fikade och gulliga Carina hade med sig blommor till kök & V-rum. Tusen tack igen, du är verkligen en klippa! En stund efter de kom även Ann-Marie, Micke & Mattias. FiaLotta tittade också förbi när hon hade slutat jobba, hur underbart som helst! Vi drack en kopp te och bara pratade en massa strunt! Jag älskar verkligend de!

Med andra ord,
Det var en hur bra helg som helst! :)




(Lite bilder från min härliga höstpromenix)


Dags för Bollan

Nu är nästan hela fredagen gjord på jobbet och jag håller på fixar det sista innan de är dags att ta sig ner till centralen för att hoppa på tåget hem :) Ringde nyss ide&desing och tapeterna hade kommit! :D Kan man bli lyckligare! Nu väntar bara några dryga timmar på tåget hem.. Hoppas jag somnar till för jag är verkligen trött :)


Idag har jag gjort en bra gärning, gjort ren diskmaskinen på jobbet... FYFAN! Det är riktigt vidrigt men samtidigt får man skylla sig själv eftersom man gruvar sig in i de sista för att slippa så är de sju resor värre när man väl ska göra de.. Det var helt ruttet och luktade svinstia.. Sen gick jag och köpte den nya grejen som du stoppar in och kör en maskin så tar den bort allt innuti så det är bara eller ja bara silen du måste tömma för det gör denna magiska grej inte. Den är snart klar så då får jag se hur skinande vakert det är inuti :)

8/10

Idag är det fredag och inte vilken fredag som helst utan idag kanske till och med min lägenhet blir klar :) Jag sa Kanske! Hitils har inte allt rullat fram precis som de ska men det är samtidigt det som gör att man blir extra glad när man ser lite bra resultat ;) Ikväll ska om de nya tapeterna kommit och janne har börjat satt upp dem de bli helt klart och då ska vi ställa iordning lite möbler och bara mysa lite. Jag har saknat A super mycket den här veckan.. Det är så mycket som ska fixas hela tiden, köpa de, fixa med de och handla lite till och när pengarna inte räker till allt så börjar humören att svaja.. Tyvärr. Så det skulle vara skönt att bara få en kväll med lite mys så vi kan se varandra och vår fina lägenhet så man kan inse vad allt jobb verkligen är värt de! För de är det utan tvekan <3


Såhär ser den vita fondväggen ut,
nog för de är bara en liten del av mönstret men den är super fin :)


Nu ska jag springa iväg och handla lite frukost till jobbet! :)

Gossip Torsdag

Dagen igår var regning och jag vaknade aldrig till liv.. Så efter jobbet brassade jag hem och slog på datorn sedan bänkade jag mig i sängen tillsammans med Gossip Girl säsong 4! Jag säger bara Wow, det är helt sjukt bra. Många andra serier börjar spåra ur när de blir för många säsonger med de här blir bara bätte och bättre! Nu på söndag kl 7 börjar de sändas på riktig. Så bara för att de är så sjukt bra så ska jag se det då också för stämmingen skull :) Kvällen avslutade jag med att pyssla om mig själv, sådär noppa ögonbrynen och skrubba ansiktet, ta en lång dusch & bara ha det lite bra :) Det är skönt att ha en kväll helt ensam ibland :)


Alice & Lea

Nu har de två söta prinsessorna kommit :) Idag hade Tommy & Linn tid för kejsarsnitt och ut kom dessa två söta flickor. En Alice och Lea :) Å ser ni vad söta dom är!

ett solsken

Idag är en dag då den känns som mina mungipor hänger nere i golvet och skrapar i.. Ja det är bara en sån dag och jag jobbar för fullt för att ändra på de, så jag tittar in på söta alexandra blogg och kan inte bara le :) Såhär såg hennes senare inlägg ut? Är hon inte underbar! Jo för hon är en av de bästa! <3



Kan man heta Bo om man är hemlös?
Är det rakvatten i vattenpass?
Om man åker fast för fortkörning, kan man kalla det gasolycka?
I Sverige bor det svenskar, i Danmark bor det danskar. Vad bor det i Peru då? Peruker?
Kallar samekvinnor sin dildo för fusklappen?
Om ett par älskar ute, i....naturen, är de uteliggare då?
Kan man kalla fäder som är hemma med barnen, lagar mat och städar, för hushållspapper?


Som sagt en utav de bästa,

.

Det här kommer bli en jävla skit dag!

höstigt

Nu skulle jag säga att hösten är här,
Idag är det mulet, blåser åt alla håll och marken börjar täckas av alla fina färger. Då skulle jag säga att hösten är här. Jag gillar de, nu blir de mörkare om kvällarna och du kan mysa med alla stikade tröjor och tända ljus :) Syster ringde för en stund sedan och verkade nöjd, Hon hade svarat på varje fråga på provet, som om de vore första gången de hänt! :) Nejdå, du är jätte duktig sys! <3
Ikväll sa hon att de vankades kyckling på menyn, mums! Men nu åter till jobb :)


Storken fika

Förut under skol tiden i Uppsala så i princip bodde vi på storken, Vi var alltid där! :) Dessutom satt vi där i timmar och fikade och igår tog vi upp denna underbara tradition igen. Jag, syster och Pauline bosatte oss där när jag kom hem igår, det var verkligen sjukt mysigt så nu vet vi hur vi kommer förgylla våran höst :)








att bli mamma

De som känner mig vet att jag haft ett linjerat A4 i huvudet upp punktat med 1,2,3,4 o.s.v., med allt från gå i skolan, resa, bli rik, jobba och sen där nere när allt är på plats i minsta detalj typ mellan punkt såsådär 25-45 * att få barn. Misstolka mig inte jag har alltid vilja bli mamma, men jag har alltid trott att de skulle komma när jag var helt redo.
Som tur är så har jag med stor hjälp på traven av kära Pauline på vår resa lärt mig att inget går att planera, för när du gör de så går det bara mer på tok. Så med hårt arbetande och många jobbiga stunder har jag lärt mig själv att sluta skriva upp saker och ta de som de kommer i största möjliga mån.

Men lika förvånad och chokad som alla vart när dom fick höra det blev jag själv. I min valiga ”lista” skapades KAOS. Allt kom liksom på samma gång, för just vid den här tidpunkten var det mycket som var jobbigt. Bara allt med att inte ha något riktigt ställe att bo på, helgen där en natt där några nätter i Uppsala åka hit och hinna dit. Sen samtidigt försöka ha tid för alla som betyder något men inse att det inte går ihop var bara sjukt jobbigt. Sen hela de att sitta i Stockholm när man bara vill vara hemma med sina vänner och familj var bara sjukt jobbigt. Sen kom detta för blev som ett magplask. Helt ärligt så visste jag inte alls vad jag skulle göra. Det blev som att vi såg de från två sidor. Den ena såg jag hela mitt liv spolas förbi och allt som jag skulle vilja göra och gör om dagarna bara försvann. Sen å andra sidan såg jag de bästa som någonsin kommer till en. Efter bland de jobbigaste veckorna med hur mycket diskussioner, skratt och gråt så kom vi tillsammans fram till att bli en mamma & pappa. För när man tar sitt förnuft till fånga och inser hur man är som person, så vet jag att det inte betyder stop för mig för att jag blir mamma. Den här vägen kommer öppna alla våra nya vägar.

Efter att vi äntligen att beslutat vad vi skulle göra så kunde de inte kännas bättre och jag blir bara lyckligare och lyckligare för varje dag som går.  Det är som en ny växel har lags till och jag bara tuttar på J Det är en speciell känsla som kommer till kroppen, den går inte att förklara om man inte varit med om den. Men man har nog aldrig älskat något så mycket innan den kommit till mig. För man gör verkligen de, att känna hur vår lilla skatt ligger och tullar runt i magen går inte med ord att beskriva hur kärleksfullt och lyckligt de känns.

Jag ser verkligen fram emot de kommande veckorna med min underbara Andreas, vår kära skatt och mina vänner.

/ E


BULLEN

Jag vet,
nästan en hel vecka har gått och jag har inte uppdatera något..
Men det tar tid att komma in i det igen :)

Idag är det iaf en dag som jag älskar KANELBULLENS DAG!
Jag var just iväg och köpte en stor påse med fetaste bullarna jag kunde hitta!
Nybackade var dom också, alldelse ljummen.



Helgen har varit super bra,
väldigt lugn för allt som har varit med flytten men de har varit skönt att ta en sak i taget,
den kommer vara helt klar när jag kommer hem till helgen.
Så jag tänkte locka med mig någon till IKEA i veckan och kolla på ett par gardiner som jag sett :)
Sen ska jag hinna upp till Gränby och köpa vita klisterlappar till toaletten :) (ida var nämligen där och köpte svarta till köket i Uppsala & de blev super!)

Ikväll ska jag hem till syster och äta en mysig middag!
Jag tror vi ska ha lite taco mys :) & ställa till med lite kanelbullebak :)
Jag ska försöka komma ihåg att knäppa lite kort!

RSS 2.0