Mums!

Hemma igen efter middagen, pastan är så sjukt god. Eftersom vädret är så underbart så satt jag och Alex ute på taket, super mys! Hela middagen var fylld av tjej prat, massor av prat om Australien och det behövs :) Efter middagen så kantade vi och köpte den sista grejen till Alexandra student samling, en väska. Super söt :)

Nu har jag plockat med all tvätt och ska gå upp till fialotta och mys på balkongen med henne och Pauline gumman <3


Gränby Centrum x2

Kom alldeles nyss hem från gränby, var tvungen att köpa något till mitt hår.. Aja kan berätta mer senare :) 
När jag kom hem så kom Alexandra förbi och skulle till Gränby för att äta, och frågade om jag skulle med men jag kände nää jag ska städa och tvätta men en annan dag :) Men nu när jag står här och inte har ätit på hela dagen så känner jag Gränby her i come ;) Känner att dom verkligen har en pasta carbonara som väntar på mig där uppe! Så nu buss tabellen sen pasta :)


jag kommer sakna det,

Idag vaknade jag vid 11 tiden, men kände inte någon brådska ut med tanke på hur gris rosa min rygg är :) Men efter en frukost i parken så beslutade jag och Karro att det var alldeles för varmt för att ligga still hela dagen. Så vi gick ner till stan och åt den första mjukglassen för i år. Det är en underbar känsla, Har ni ätit er första än så länge? Kanske bättre och vänta med tanke på hur många det lär bli innan sommarens slut :) Vi satte oss iaf vid ån och mumsade, Efter ett tag vandrade vi vidare för Karro ville ha lite lunch, strax där efter hade Sanna vaknat till liv. Och inte lngt efter kom Pauline och Fia. Pauline hittade sina två studentklänningar idag! :) Grattis Gumman! Dom är skit snygga. Efter det var det dags för mig att gå hem min tvätt tid har börjat. Vill få klart allt så det är bara att packa ner nu när allt ska ner i lådor :( Jaja, dags att sätta igång med lite städning.

I love it

Underbaraste dagen på länge, vi har legat i parken hela dagen hur underbart som helst! Förutom att jag ser ut som en kokt kräfta så är allt toppen, för jag är verkligen sjukt röd.. 
Dagen började med att jag och Alexandra åt frukost i parken, tiden 10.00 var det endast vi som höll, men näste kvinna på plats var Pauline, sedan trillade även Sanna och Fia in :) Sanna hade varit förbi affären innan hon kom så med sig hade hon Ananas, vatten melon, och kiwi, Ett riktigt fruktfat. 
Erik, Alexandras pojkvän som skulle komma från Bollnäs idag dök helt plötsligt upp i parken och  överraskade henne de är så söta dom där två. Nu kom jag precis hem från affären har inhandlat hår färg, vi ska strax ta itu med håret ännu en gång, vi håller tummarna! Efter det blir det grillning i parken med Fia och Sanna, Alexandra och Erik skulle också titta förbi :) kommer lite bilder från kvällen senare, ska bättra mig på dom har varit lite kass de senaste dagarna :)
 
PUSS!

SOL

Kvällen igår var jätte skön, somnade redan halv 11 men jag tror de behövdes för idag så känner jag mig riktigt utvilad. Vi låg och kollae på avsnitt från första sesongen av OC, man får så sjukt mycket minnen när man ser tillbaka. Å vad små dom var, gud vad jag saknar den där serien. Utanför mitt fönster skiner solen redan och klockan är bara strax efter 9, kl 10 ska tjejerna samlas i parken då är det dags för solning hela dagen. Alexandra ligger fortfarande och sover så nu ska jag passa på att göra lite frukost som vi kan ta med till parken innan hon vaknar till liv. 

Ut i solen med er alla, vi hörs senare :)

sommar

Nu, precis idag känns det som sommaren är här :) 
Helt underbart, i morse gick jag och Alexandra och handlade sen satte vi oss med mina söta flickor ute i parken där vi har suttit ända fram till nu. Första gjorde vi i ordning pizza till lunch sen vattenmelon, Mums! Nu ska jag gå upp till Gränby och hämta upp Alexandra dator sen är kvällen upplagd så att det blir mat, mat och OC maraton hela kvällen :) Ska även klämma in en dusch där någon stans, men nu dags för ett ryck om jag ska få något gjort :) 
Ses senare :)


RTV´s - Studentskiva

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, 
Kvällen igår började inte alls som den skulle, det vräkte ner droppar från himlen eller rättare sagt det forsade. Jag och Alexandra sprang från buss till buss upp till GräbyCentrum där vi uträttade några som ärenden. Efter det gjorde vi ett snabb stop hos Alex, för att sedan åka vidare till mig :) Väl hemma hos mig var mitt humör nere i backen och skrapade, men efter en dusch och lite party kläder på så gick även det upp. Stina kom direkt från Greklans flyget, (bara lite avis) och gjorde sällskap med oss ner till RTV´s studentskiva. Kvällen var sjukt roligt, <3

Tittade upp idag och såg en strålande sol, hur underbart som helst men just idag känner jag för sängen hela dagen. Men vi får se vad dagen bjuder på ut till vädret måste jag iaf på ett eller annat sätt :) 



Seven pounds

Filmen igår var hel konstig när jag började se den, jätte invecklad och bara jätte konstig.. Men när tiden gick och jag kom mer och mer in i handlingen så blev den bättre och bättre. Så själv tycker jag att filmen var bra, den var fin på något sätt. En värmer i hjärtat film liksom :) 
Idag är andra dagen på elevexpo, har precis ätit frukost och nu ska jag snabba mig till skolan :) 
Vi ses senare, Hoppas ni får en underbar dag :)


myskväll med mig själv

Efter en lång dag så tänker jag krypa ner i sängen och kolla på seven pounds (har inte sätt den än ) och äta björnbär :) Ska bli så skönt, berättar vad jag tyckte om filmen senare, det är många som tycker sådär om den så nu ska jag fatta min egen uppfattning, 
PUSS!
 

sommarkänsla

I helgen när jag var hemma i Bollnäs gjorde jag, Fia och Malin en sommar mys sak. Vi köpte ett massa mums saker och satte oss ute på Lågnäs vid vattnet och bara myste riktiga sommar känslor :) Känner på mig att det här kommer bli en toppen sommar <3


elevexpo

Igår somnade jag kl 11, och vaknade 20 i 12 vilket betyder mer än 12 timmars sömn :) Så hela dagen har jag känt mig piggare än någonsin, underbar känsla. När jag vaknade så gick jag och fialotta och solade, det behövs nu om vi ska komma i form till studenten. Efter det gick jag hem och gjorde mig iordning för en heldag i skolan. kom inte hem förns nu :) Det har varit en bra dag, massor av människor hela dagen, expo hade ett uppträdande på scenen om deras event under året, Alexandra var också med, Söta henne ställde upp och gjorde klamydia dansen :) (dom återberättade från sitt sex event) Efter elevexpo så grillade vi Gk klasser på innegården, supermysigt. Varför börjar man alltid göra såmnt när det är dags att sluta :( Jag kommer verkligen sakna alla. På grillningen fick vi även prinsess tårta som Open coach hade skicka till oss, gullig dom var så nöjda över vårt arbete :) Tusen tack till er! 

upp och ner, men datorn vill inte göra som jag vill :)

Mary kay eller ej?


Jag har ett dilemma! 
I går när jag var iväg på utbildningen så fick vi möjligheten att börja sälja mary kay produkter. Allt med upplägget och kostnaderna är super bra på alla sätt och vis. Men har jag tiden just nu, jag ska jobba helt dig nu i sommar så kommer jag ha tid att syssla med detta också? Jag har grunna fram och tillbaka men kommer inte fram till ett bra svar själv. Kan någon smart hjälpa mig med detta? 
Men visst låter det ganska klingit--- Elin Lans, Hudvårds konsult. HAHA 
Frågan är om detta passar mig eller inte, Anna ringer mig i morgon ska jag ska passa på att diskutera och fundera lite fram och tillbaka tillsammans med henne. Men jag vill verkligen för produkterna är ju de bästa i världen. Hur underbara på alla sått och vis, Nu ska jag krypa ner och sova och drömma lite om saken. Men först rådfråga med mammi :)
NattiNatti <3 

PS. 7 dagar i skolan kvar till studentdagen :) DS.


en tröttis dag

Nu är jag hemma och har gjort allt jag skulle idag. Det har varit massor men nu är allt klart, vi har elevexpo i morgon och på trosdag så efter det är allt som har med gymnasiet klart. Samtidigt som jag ser fram emot studenten så känns det jobbigt, det är bara de sista dagarna kvar sen kommer man aldrig se vissa av dom på skolan. Känns sorgligt. 
När jag kom hem så knatade jag till Willys och handlade en god middag det blev civapchisi, eller hur tusan det stavas :) (garanterat INTE sådär) efter det skulle jag vila mina grusiga ögon en sekund tänkte jag eftersom jag fick endast två timmars sömn inatt. Åka från Bollnäs på morgonen är inget att rekommendera, klockan ringer då 5 :O Jaja i veklet fall, somnade jag och vaknade av att Fia stod och skrattade åt mig, 
Nu har jag precis tagit en lång dusch och kokat en kopp te, dags för veckans avsnitt av Desperate housewives innan det är dags för att sluta mina grusiga ögon igen :)

Hörs efter DH, <3

Förlåt förlåt,

Har varit jätte frånvarande nu dessa två dagar snart blir det ändring :)
Men eftermiddagen ska allt till elevexpo fixas eftersom det är redan i morgon och jag inte gjort ngt.. 

Hörs senare <3

världens bästa matlagerska

Hon är ca 160 cm lång, väger ca 60 kg, hon är halv blond i håret och lagar världens bästa mat. Hennes namn är mamma Märta Lantz. Vi har precis ätit klart en supergod middag, just mammi and me :) Skönt att ha henne för sig själv en sväng.
Nu ska jag slå fialotta en pling,
För det är nämligen så att Tjejen som hade mary kay visningen för oss frågande om jag och Fia hade lust att följa med till Gävle och gå på en djuprade utblidning om produkterna :) Så imorgon kväll, gävle men jag behöver kolla av men lottapotta om hur vi ska lägga upp det hela.

Men fösta av allt lite kaffe,

Obeskrivligt sööta

Idag på eftermiddagen så åkte jag och mamma hem till Moster Anna, Bengt, Johan och Emmis för att hälsa på en sväng. Och ni anars inte vad jag först möts av jo, en vecka gammla små söta kycklinga som precis har komit igång att skutta runt, ni anar inte vad söta dom var. Vingarna var små som två tändstickor. Å man vill bara äta upp dem :)
Jag kommer in i huset och finner två stycken små kattbebisar. Jag finner inga ord, finn dem själv,



Jag vill bara ha dom alla (:

Solen

Mitt på dagen solen skiner och det är super varmt , hur härligt som hellst. I love the summer :)


trädgårds arbete

Nja, arbeta i trädgården har aldrig varit min grej, allt med rabbater och liknande. Men idag tänkte jag förvåna även mig själv. Rabatten utanför huset skulle rensas. Jag renasde 2 långa meter från alla grås tuvor och skit, fan va kryp det bor i alla dessa tuvor.. Jag har kommit en bit på vägen i alla fall. Efter det en liten fika pause i solen, där jag tror jag ska fortsätta min dag.



Hade bra så länge :)

Morning, morning

Idag är en tröttis dag, men en skön sådan :) Blev inte så sent igår gick ut en svän med Natalie, Alex, och Crille. Det var väldigt lungt men helt okej :) Efter det kom fia och jimmy och hämtade upp mig, dags för sängen :)
I morse så vaknade jag precis som alla andra dagar här hemma hos mamma, Elin frukosten är serverad. Och det var den fast ute i solen, hur mysigt och gott som helst.
Nu ska jag hjälpa mamma men trädgårdsarbetet som jag lovade att göra igår,
vi hörs senare <3


kvällen

Efter den super mysiga fikan på lilla K så åkte vi hem och började gör ordning bilderna så nu är dom skickade till läraren :) Klappat och klart, efter det så lagade jag och mamma en supergod middag med färsk lax, pressad potatir och vittvins sås, Mumms. Hur gott som helst.
Gjorde även en sak som jag inte gjort på hur länge som helst, jag gosade med min lillasyster två marsvin. De är så gudomligt söta. Men det blir alltid så att jag glömmer bort dem. Ska gå ner och prata lite mer med dem innan jag ska hoppa in i duschen, ikväll så blir det vin hemma hos Alexandra med henne och Natalie. De är så söta, oförståligt hur vi kan ha så roligt. Får se om det blir Söderhamn som alla andra eller om vi ska vara kvar i Bollnäs. Beror på väder och vin skulle jag tro :)   ( hjälp vad jag lät gammal där, väder & vind :S ) Jaja, nu är det dags att hoppa in i duschen och leta fram något att ha på mig ikväll.
Uppsala gummor, Jag saknar er <3


Är de inte söta :)
Förresten, mina mary kay produkter har kommit,

Lite bilder från dagens fika,






Hur mysigt som helst! :)

Lördagen

Förlåt, här hemma i bollan så kommer det alltid upp ngt så jag har varit lite halv dålig på att informera vad som händer :(
Därför kommer det lite om dagen nu :) Även denna morgon viskade mamma, elin det är dags för frukost. I love it! Efter det hjälpte jag syster att skriva hennes religons uppsatts. Efter det så åkte jag mamma till rusta för att leta reda på trädgårdsverktyg :) Dags att ta itug med gården och det uppdarget satte mamma mig på, ja jag hjälper gärna till :) Efter det plockade vi upp alexandra på Gärdet och åkte till dollar och köpte band till studenten, deo och en lacost hudlotion :) Efter det blev det fika på lilla K, där jag även passad på att göra min foto uppgift, hur mysigt som helst där :) Bilder kommer snart, ska precis sätta mig och göra dem så jag kan skicka över dem till min fotolärare :)



film mys

Nu har jag bestämmt mig för att ha en myskväl hemma hos mamma med henne och syster. Vi ligger i soffan och äter mysmat :) Det kanske kan behövas en sådan dag, Nu är det dags för romantiskt drama på tv. Tjejkväll på hög nivå <3
Jag saknar mina tjejer i Huset nu.. Ville också säga att Alexandra fan vad du är duktig som har fixat och grejet hela dagen. Jag är så stolt att du fixar och grejar även fast foten är som den är och du skulle behöva ligga hemma i sängen. Underbara du <3


Bara en dag, den filmen blev det :)

fredag

Efter jobbandet så kom pappa och hämtade mig, vi plockade upp Ida och åkte hem. Där lagade pappa en super god lunch, efter det så tog vi det bara lungt slappade i solen. Efter det åkte vi hem till mamma där jag sedan har varit. Inget speciellt har hänt, en tråkig dag helt enkelt. Jag skulle igentligen har varit hemma ikväll, men det kryper i kroppen så jag tror jag ska gå till Fia nu snart så jag får någon att vara lite social med :)

Varför försöker man alltid ha höga förväntningar om att fredagar ska vara bra?
Hoppas eran kväll blir bra :)


Jobba dag

Efter middagen igår var det mycket som hände och fixades men jag och fia i hennes rally bil fixade allt på en blinck :)
Igår skulle vi har grillat men det regnade det så vi hoppade grillningen och gjorde ist tacos med alla tillbehör man kan tänka sig. Mumms! Vi hade en jätte trevlig kväll :)
Idag är först gången jag jobbar på jätte länge känns det som, men det är jätte roligt, känns bra att hoppa in och friska upp minnet litegrann.  Sluta om en och en halv timme och då kommer pappi som jag inte träffa på länge och hämta mig, dags för en elinpappa lunch :) Det är på tiden, prat inför studenten.
Nu är det dags att återgå till jobbandet,


PUSS!

Du är allt,

Idag när Alexandra var här och vi satt ute och solade, så hörde vi en liten sjungande röst innefrån loftet. Det var min syster som satt där inne och övade på sitt solo till skolavslutningen. Det var jätte vackert, det fall till och med en tår från ögat, haha Men i den sekunden kom mamma på en briljant idé, Varför sjunger inte Alexandra och Ida en duett på eran studentmottagning? Så det är exakt vad dem ska göra. Lyssna på texten man kan inte finna en mer passande låt. Det kommer bli så perfekt, underbart och vacker.
 

Vad sysslar vädret med?

Efter frukosten satte jag mig ute i solen, helt juvligt väder. Solen riktigt stekte. mmm Alexandra ringde så jag tvingade hem henne till mig för att få lite sällskap nu på dagen. Vi satte oss ute i solen och hade lite hemma fotvård :) Hur mysigt som helst, men efter ett tag i värmen som man antagligen inte kan få för mycket av så såg jag en hel hög av grå svarta måln som närmande sig med stormsteg :( Men efter kanske 20 minuter av ett enormt skyfall så gick det över och fram kom solen. Jag och alex krypte in och myste lite med en varm kopp te. Undrbart, hon har åkte hem och jag ska hoppa in i duschen men jag har fortfarande inte bestämmt vad som ska hända idag :)

Hur mys som helst :)

Godmorgon

Vaknade på mitt loft i morse utav att mamma ropade vill du ha lite frukost elin, Gud vad det är underbart att ha en mamma som tar hand om en som när man var liten :) Jag tror hon har i baktanken att jag åker snart så då passar hon på att behandla mig som en prinsessa. Det bjöds på en underbar frukost iaf, te och färsk bröd. mmm
Har satt mig i soffan frmför tv´n och här planerar jag att stanna ett bra tag, skulle igentligen åkt till Alfta för att träffa farmor men vi får se hur jag gör, men jag saknar henne så <3

Ser att mamma kokar kaffe till oss två nu,
Massor av kramar från e.

Hejdå

Ett inlägg tillängnat Kicki Gumman,
Jag är den sämsta på att komma ihåg att ringa alla och göra det tillräkligt ofta. Men här kommer ett stor hedå till Kicki!
Gumman hoppas du och Burk får världens underbaraste vecka, sola och bada mssor åt mig! :) Slapna av för det är du verkligen värld. <3


Hon är på väg till paradiset! :)

Snart endast 2 veckor

Har precis ätit middag, sallad med bönor och majs. Inte så jätte delikat med helt okej onsdags middag.
Har precis provat mina student klänningar och vista ida och mammi, tror faktiskt detta kommer bli toppen bra! Båda klänningarna är från paris kate & I men ser inte lika ut på något sätt. Bilder kommer att komma så snart jag får tag på en kamera :) En sån perfekt grej kom upp på tal igår på väg hem från stockholm, jag sa: Jag behöver en Freebra men jag vet inte vart jag kan finna en i Uppsala ingen verkar ha dem? :O Amanda: men elin jag har en som ligger hemma som jag inte kan ha , den kan du få köpa :) Så det var precis vad jag gjorde idag, inhandlade en i skolan utan beskymmer för en sjukt bra pris :) Tusen, Tusen tack Amanda :)
Det är 2 veckor tills den stora dagen kommer, Waa Jag länktar så till denna dag samtidigt som jag vill bara stanna tiden och spola tillbaka 5 år eller något liknande. Känns som tiden har gått så fort att jag har missat den. Men nu har jag en hel sommar att se fram emot tills jag och Pauline hjärtat far iväg på vårt livs äventyr :) 
 
Nu står mamma och gastar om att vi ska och handla, så jag ska snabba mig på nu. <3


Bollan,

Som sagt då har jag landat åter igen :)
Försökte smyga mig fram genom stan när jag skulle inhandla silvershampo för att inte lyckas träffa på någon. Men självklart är halva bollnäs folket på stan bara för att jag ser ut som en morot, men den bjuder jag på. Det är en process.
Efter det så gick jag till bussen och tog den hem för att prova på detta "sägs vara så bra schampo" men inte ser jag någon skillnad det lyser lika fortfarande, Jag ska tvätta det några gånger till. 

Pratade även med Australien människorna om min papper och dom skulle fixa det med det samma på fredag och de förstod inte vad som kunde ha hänt, men det sa att det inte var någon fara i alla fall :)

FiaLotta är på väg hem från söderhamn nu, vi får se vad denna kväll kommer bjuda på, men en sak är säker och min mary kay produkter ska hämtas upp, Jipppii! 

Nu ska jag fortsätta med min process, PUSS 

Har jag gjort bort mig?


Här kommer det upp någon bild på mitt nya jag som ljus, men även någon som mörk. 
Har jag gjort bort mig? Borde jag har stannar brunett ett tag till eller är det bara någon noja som jag har bara för att det var så längesedan jag var blond? 
En ska är säker och det är grymt ovant. :)


långt kvar?

Längtar ni lika mycket som jag? 
Idag regnar det så där irriterande mycket, ni vet när man precis kliver utanför dörren och inser man att det just börjar regna i den sekunden. Varför? 
Ja Ja det är antagligen det som får en att längta extra mycket till detta :)


SOMMAREN vart är du?

Jessica och elin time, i Café

Även fast hon bor våningen under mig så har i nu det senaste veckorna endast setts på fotolektionerna och någon snabbis en kväll. Det är nästan så att man får dåligt samvete för att tiden inte räcker till. Men som både hon och jag vet så är det inte lång tid kvar och jag kommer finnas där och fira hennes studentskiva. Jag hoppas hon vet att jag finns här för henne, Nu ska jag ta med mig henne och knata till Café och dricka kaffe, det behövs om vi ska vakna till idag :)



slutet på veckan

redan idag ska jag åka hem till Bollnäs för att fixa med min Australien papper. Så för de flesta så är veckan redan slut idag, eftersom vi redan har kommit till Kristi himmel färds. 

Igår var vi i sthlm hela dagen, vi hade jätte roligt! :) Foto utställningen var jätte bra! Kom hem redan kl 16.15 då jag träffade alexandra på stan, drack en kaffe sedan hoppade vi hem till mig för middags dags, curry kyckling gryta :) mmm, 
Efter det så var jag och fialotta och handlade och färgade håret hela kvällen. Trodde det aldrig skulle ta slut, 







Men nu äntligen en ny dag, dags för frukost :) 
Vi hörs senare, PUSS


Stockholm

igår kväll var en bra kväll efter skolan så åkte jag hem till Alexandra och pluggade med henne, Natalie och Jennifer. Efter så vandrade jag hem i en vid mullig dimma, kände för att ta bussen med de andra övertalade mig till att gå :) När jag väl vara hemma så insåg jag hur behövligt det var eftersom då kl 21.00 började min tvätt tid. Men nu är så gott som allt tvättat, ikväll har jag bara mattor och handdukar kvar, men det går snabbt. 
Mellan tvättbytena så spenderade jag lite tid med mina party taggade tjejer. Fia, Pauline och Pippi skulle på Natalie´s studentskiva igår, hoppas ni hade super roligt! Let me know later ;) 

Idag ska jag åka till Stockholm hela dagen med Gk klasserna, vi ska gå på moderna museumet äta lunch och bara ha en bra dag. Kommer hem vid 5 tiden och då ska jag möta upp Jessica på stan knäppa några kort till en fotouppgift sen så bär det av hem för en kväll med tjej middag och mys, 

Vi hörs senare :) PUSS


måndagar

Sitter i skolan och känner att varje minut är som hundra år, och att jag har  2 timmar kvar i skolan.. Har lämnat in Grafisk kommunikation prylarna nu så det är halvklart. Nu är det dags att ta tag i affischerna igen, men fortfarande så kommer jag och min lärare inte överens. 
Men nu ska jag tvinga med mig Linn Gumman och drick te, halsen kommer annars ge vika ganska snart nog.


Vi hörs senare :)

Kryssningen

Idag när vi alla i klassen samlades så gick vi tillsammans igenom korten sen kryssningen, HERRE GUD är min kommentar :O  Vissa av korten är så tragiska jag ser ut som helvetet själv. Men ett gott skratt är förnamnet av va
måndagen bjöd på. 





She is back ^^

YES  det är sant, Alexandra Brislund har fått tillbaka hennes två söta ben. I love it, nu är det bara för oss att träna upp detta. Jag har mina små knep som den bryna handleden. Ikväll ska jag träffa henne för lite matte plugg, det var ett tag sedan vi sågs nu eller ja 4 dagar men det känns som evigheter. 


en förkyling

efter en helg tillsammans med en super förkyld mamma så kan man inte bli annat än förkyld, men jag hade fortfarande hoppet uppe om att jag skulle klara mig. Men i morse när jag slog upp ögonen så lät jag som en hes säl. Hmm.. Inget vackert läte, men efter en morgon med mycket te och en varm dusch så ska nog detta fixa till sig ganska snart. 
Nu är det dags för lite favorit yoghurt och mys framför tv´n innan det är dags för skolan. Det blir en lång dag idag, 

Vi hörs senare :) 

Huset,

Jag bor nog i världens bästa hus, jag har mina underbara vänner som längs en tappa bort. Vad ska jag säga mer än att jag är så sjukt tacksam över att ha dem. <3

Söndagen

Ännu en dag full av aktiviteter, 
Jag har köpt min sista klänning till Studenten. Äntligen blev det klart även om det inte blev den klänningen jag hade tänk mig så är jag jätte nöjd med den :) Bilder kommer senare. 

I morse ställde jag klockan och klev upp, kom inte hem först halv 3 i natt men kände inte för att sova bort dagen. 
Jag åt en jätte god frukost tillsammans med Mamma, Per, Malin, Klara, Victor och Albin kom även på slutet. Jag älskar sådana tillfällen det är då man blir påmind om hur mycket jag älskar mitt liv. Efter det packade jag väskan och bilen styrde mot Uppsala, där vi landade på Gränby Centrum som först stop, lunch på Forna Romano tackar ingen nej till! Det blev pasta med pesto, parmesan ost och pinjenötter. Mmm, Vrål gott innan jag visste ordet av det så var allt slut. Efter kände jag mig som en uppblåst elefant, (Alex you know what i mean). Sen åkte vi vidare till stan där jag köpte klänning och Per köpte en helt ny kostym.
Det blev en grå, med gråvit skjorta och en röd slips. Den var till min student. Gud vad snygg du kommer bli Perra.
Sen var det dags för en Kaffe i solen på unico, Efter det blev det Ikea. 
Alltså en fullspäckad dag, borde faktiskt ge en eloge till Mamma som även fast hennes förkylning var fruktansvärd ställde upp med en heldag bara för min skull. Tack mamma, du är Bäst! <3
Nu på kvällen så ställde jag mig och bakade scones som jag verkligen fattade tycket för när jag och Alex bakade. Men idag när dom kom ut ur ugnen så kände jag bara NEJ.  
Kan kanske bero på att kvällen inte gick som jag hade tänkt, allt tissel och tassel bland vissa personer gör mig så förvirrad att jag snart exploderar. Så nu ska jag lägga mig i sängen och försöka att reda ut detta, innan skadan blir sked. 
Vi hörs i morgon bitti, 
GodNatt, PUSS Hejdå :)



Sanningen

Du vet inte vem som är din vän förrän du behöver henne.
Är ett Indonesiskt ordspråk, Vad tycker ni stämmer det? 



Uscha och fya!

Jag och pauline har haft hur mysigt som helst, en behövlig kväll för mys och massor av tjej prat. 
Men mitt i allt så fick vi för oss att se vad vi skulle kunna få stöta på för djur där nere, Hur ska vi två överleva ett år med detta? Det finns allt får giftiga ormar till människo ätande hajar. Nu ska jag åka hem, vi hörs i morgon, PUSS

I stockholm

Middagen blev helt underbart god, det var det godaste på länge.  Efter middagen tog jag tunnelbanan ner till stan och träffade Pauline. Vi skulle ses på Stationen men i allt vimmel där nere så tog det en halv timme innan vi hittade rätt på varandra, men till slut fann vi varandra. 
Vi gick hem till hennes faster och nu har Pauline gjort helt underbart goda kaffe latte´s :) Mums, 
Så nu ska vi gå ut och röka och dricka kaffe sen ska vi gå igenom Australien papprena tillsammans innan kvällen sedan bär av hem till Malin igen :)
Detta är dessa saker i livet som får mig att må bra. 



längesedan

Nu har jag varit borta ett tag, så jag har haft fullt upp och inte riktigt haft tid att berätta om allt. Så nu kommer det en riktig uppdatering om allt,  ja eller det som hänt :)

I torsdag så for jag iväg till Finland med klassens tjejer, Jag som hade bokat resan missuppfattat allt och trodde jag skulle till Åland med så var inte fallet fick jag reda på när jag satt vi middags bordet på båten. 
Vi tog bussen tillsammans dit och hade det hur roligt som hells, helt över min förväntningar. Vi delade ut "klassens" jag var lite orolig över min men när jag fick den blev jag faktiskt kanska rörd, Jag blev klassens Ankmamma, motiveringen var: för du är den som ser till att allt blir gjort och håller koll på oss.
Vi kom ombort och åt en supergod middag, efter det kantade vi till taxfreen och handlade lite, jag köpte för första gången min första flaska rödvin själv det känndes som ett steg till vuxenvärlden :)  
Efter det så gjorde vi oss iordning för en lång, lång kväll.
- Jag åt frukost innan jag gick och sov. Det kanske förklarar saken :) Bilderna kommer senare.  

Väl tillbaka i sverige så tog jag tunnelbanan hem till Malin, där senare även mamma och per dök upp.  vi spenderade kvällen med god mat och vin. Men kvällen blev långt ifrån lång.
Sen har jag även idag vaknat till liv efter tolv timmars sömn, känner mig som en ny människa. Jag åt frukost i solen brevid poolen sedan åkte vi till Täby Centrum och inhandlade lite nya underkläder. Efter det så åkte vi hem och krypte ner i en solsäng och åt en god lunch sen sov jag i eftermiddags solen ända tills nu. Så nu ska jag gå in till köket och hjälpa de andra med middagen, det blir rökt färks lax och rotfrukter, det kurrar i magen när jag säger det där. Efter det så tror jag att jag ska åka ner till stan och träffa pauline för några mys timmar tillsammans. Nu ska jag sätta mig igen och prata, laga mat och bara fortsätta mitt underbarta liv. Jag älskar att ha sådana helger.

Vi hörs mer i morgon, PUSS

två timmar kvar

Nu var det dags, nu ska vi 8 tjejerna i klassen åka våg på en kryssning. Vi kommer får super roligt, sitter nu hemma hos mig och taggar till, bussen går om två timmar. 
Idag i skolan hade jag min sista regilons lektion, lämnade till och med in boken :) Det är verkligen slutet nu. 



Kommer hem i morgon kväll, och då åker jag hem till Malin där jag ska spendera min helg tillsammans med Mamma, malin och per. Vi ska leta studentklänningar och bara mysa. Ser fram emot en lugn helg, det behövs. 

Nu ska jag umgås vidare, vi hörs i morgon. Ta hand om er <3

en bra lång kväll

Efter en lång dag så ska jag nu gå och lägga mig :) 
Jag har bytt hårfärg idag allt med Fialottas hjälp, tack gode gud att jag har dig <3 Ni får se senare hur det blev. 
Nu god natt, berättar om kvällen senare. 
NattiNatti 

The Women

Nu är jag i skolan, ska fixa det sista med Naturkunskapen eftersom jag kommer åka båt på fredag när jag är på lektion. Jag berättar mer om det senare :) I kväll så ska vi som sagt ha mys kväll, vi tjejer i huset. Tror det är vi i alla fall. Pratade med Pauline hjärtat i morse, och vi pratade om att vi kanske skulle se  filmen The Women? Känns som det kan vara en film som passar just oss, och just nu.  Men vi får se vad de andra tjejerna säger :)

Innan det ska jag åka till Gränby och kolla på lite saker, samt ha en lite matte plugga med Alexandra och Natalie, Jessica kanske skulle hänga med. Vi kan ju hoppas i alla fall, Jag tror hon är lite små sur på mig, men jag älskar dig and you know it! :)<3 
Nu ska jag se till att få allt fixat så jag är klart tills de andra är klara, vi hörs senare!


Godmorgon

Även idag, så blev det inte någon foto för mig, Jag känner mig lite dålig just nu mins knappt när jag var där senast.. 

Ett problem idag, 
Vart ska vi vara på student kvällen? Jag och Alex tänkte gå ner se efter biljetter till Bj, men de andra tjejerna verkade inte vilja svara när jag hörde av mig :) Så vi hoppar det så pratar jag ihop mig med dem efter skolan, 

Nu ska jag åka till skolan, och få ett och annat gjort :) Efter skolan ska jag åka och sola, sen blir det hår färgning. Det är på tiden :) 
Ikväll ska jag kolla på film med mina sötisar, jag länktar redan <3


Tisdag

Jag kom hem kl 21.15 då plockade jag ihop lite saker hemma, stoppade ner Alexandra i sängen. Efter massagen igår så blev hon jätte sjuk.. Nu ska jag tvinga i henne lite te, som hon äntligen dricker frivilligt. Tog min bara ett och ett halvt år, men nu så :)

Dagen idag har varit bra men lite små stressad, men gud vad jag har fått mycket gjort :) I morgon släpps biljetterna till Bj på studentkvällen, hur ska vi göra med detta tjejer? 
Efter skolan så bytte jag om, gick ut och gick med Sanna gumman, (förlåt att jag var lite bitsk i skolan idag, You know I Love you!)  Efter det n Middags dags, och sen äntligen hem för att träffa min lilla prinsessa för lite snabb mys prat på balkongen :) 
Nu ska jag tvinga sjuklingen i sängen att plugga lite matte, provet närmar sig. Sen är det även dags för mig att krypa ner i sängen. 


"Jag känner en person med de värderingar som gör den till den jag tycker om. Men när händelser och situationer uppkommer så blir den till någon helt annan person." Just nu känns det som allt för många blir till de andra personerna.  

I Helvete

Klockan är 17.38 och jag är kvar i skolan. Jag har dubbelseende och är sjukligt hungrig.. 
Nu är allt med projektarbetet klart och inlämnat. jag ska ta mina saker och åka hem, men först av allt ska jag ringa mamma, Kicki sanna och Alex gumman :)


Jag måste springa vidare nu, 


-

Idag är en lite små seg dag, är som jag aldrig har vaknat till. Har precis haft mediakommunikation så nu ska jag byta över till Grafisk kommunikation. Vi håller på med affischer även denna vecka, så nu ska jag sätta mig och börja fundera lite mer. Jag ska göra det klart idag. 
Snart kommer pauline tillbaka till skolan, ska tvinga henne dricka kaffe med mig :) 
Och ikväll blir det mys med sannisen, det var längesen. undra vad vi kan tänkas hitta på? Vi hörs senare. 
PUSS så länge,


Mäster bagarna

I morse ringde kl 06.00, jag och Alex hoppade upp och började baka scones till frukost. Så till frukost blev det nybakat bröd, jordgubbs marmelad och te.  Efter det en lång dusch sen dags för skolan. Solen skiner och allt känns underbart bra. Vi hörs senare ska planera för student veckorna nu :)



underbart

efter en lugn kväll, med god mat och mysigt sällskap av Alexandra gumman så ät jag helt lycklig i kroppen. Nu har jag fått en lång underbart lån massage, känner mig som en ny människa. Denna kväll behövdes. Nu ikväll är det sängen tidigt som gäller, behövs om man ska orka med skolan just nu. 
I morgon bitti blir det scones till frukost, önska oss lycka till. Natti Natti <3

Precis vad jag behöver

Efter en hel dag i skolan, så kommer det en taxi och hämtar mig och Alex och kör oss till Gränby, där alex ska packa om sina saker en sväng, sen bär det av mot stan. För en kväll med god mat, massage och ansiktsrengöring. Även lite matte plugg för att vi ska vara lite duktiga :)
Så nu ska jag springa iväg, vi hörs senare <3


flum eftermiddag

Alexandra kommer hoppandes förbi Gk, idag och stannade vid min plats för lite skratt. Se och skratta med oss! Det bjuder vi på :)



en regnig morgon

I morse så slog jag upp ögonen så där halvt och insåg att det regnade, min dag känns som en sönder kastad tårta. Men så pratade jag med positiva Alex som är på väg till Uppsala, och hon sa något så sjukt bra, Vi låtsas att det är soligt :)
Så på med brillorna, så laddar vi för en solig dag. 
Nu ska jag möta upp alex och Linn sen är det dags för sexevent i skolans Galleria.







lite sömn behövs,

Nu är det äntligen dags för mig att krypa ner i sängen och sova. Det har varit en lång dag så det är behövligt. Så godnatt godnatt alla ni. Hoppas ni haft en bra dag, det har i alla fall jag haft :)



Finns det bättre människor,

Idag efter min tågresa så vandrade jag hem, och när jag kommer ut ur hissen på väg mot min dörr så se jag att det ligger något där utanför. Det är en stor bukett av vackraste blommorna jag sett på länge, sötaste Pauline och Christian. Att ni ens kommer på tanken, jag vet inte vad jag ska säga för jag blev så rörd. Underbara ni <3


tåg resan

Nu sitter jag och Judit på tåget, rullar precis in i Gävle så det är bara halva vägen kvar :) Än så länge ganska givande tåg resa, judit skulle plugga religon och räkade självklart hamna bredvid en religonslärare, så diskutionen är i full gång :) HAHA

Nu rullar vi vidare, hörs med nere i Uppsala,
Fia jag har inge batteri, men jag hör av mig så snart jag är framme. Pratade med Pauline tidigare vi planerade in te när jag kommer. Låter det bra? :) <3

Efter en helg,

Så var gårdagen gjord. Jag har haft en konstig känsal över hur denna dagen skulle sluta. Men helt ärligt så kan jag känna gud vad skönt att det blev som det blev. Efter mycket prat och några tårar så känns allt bra. Det kommer att bli ett bra slut på denna historia även om det kommer ta ett tag :)

Kvällen började med middagen hemma, som var gudomlig (ingen kan grilla kött som perra ) Sen åkte jag hem till Alexandra där Hon, Kicki och Jag hade en supertrevlig kväll. Den bjöd på kikande skratt och stora leenden. Efter det så åkte jag till Solstugan, och träffade Andreas, Fia och Jimmy. Väl där fick jag ännu mer skratt. Pauline, jag skippade teqila tricket! ;)
Super trevligt. För Alexandra och Kicki så blev det tranan, ska höra senare hur kvällen slutatade för dem.

Idag var jag hem till pappa och kicki på lunch, det bjöds på taco paj, Vrålgott! :)
Sen kom fia och hämtade mig, för då var det pizza dags för dem, men jag passade på att få dagens dos av cola light :) mmm..

Nu så ligger jag hemma i soffan och känner mig halv död. Ska trava iväg till kylskåpet och se vad som finns att erbjudas :) Kanske lite ost, om jag har tur.

Om en timme går tåget, så nu ska jag rappa på lite,
Vi hörs senare, PUSS !

Sprudlande glädje, är hennes synonym




Är hon inte underbar?
i love her <3

Lockar, lockar och fler lockar

Nu är jag hemma igen, Fia blev hur fin som helst. Sminket, och håret tillsammans gjorde henne till kvällens prinsessa. Det började jätte bra, vi lockade och lockade i två och en halv , sen sminkade Judit henne jätte fint. Det är så skönt att träffa Fia. Jag mår bra av att bara se henne :) <3 Så nu ska hon tillsammans med familjen iväg på 65 års kalas. Hoppas ni får trevligt!


Själv hade jag planer att gå ut med Malin, men som sagt hon vände kappan efter vinden idag.
Tur är att jag har lilla söta alexandra och kicki gumman som tänker gå ut. Vi tjejer kommer få super trevligt! Det är allt för längesedan jag träffade kicki pluppan, så det ska bli superroligt att träffa henne<3
Så nu ska jag se till att fixa iordning mig, sen grillning  med familjen och några bekanta.






Nu dags för en sväng på trappan, sen in i duschen :)
Vi hörs senare <3

Waaaa!!

Bollnäs för fösta dagen och redan känner jag hur ska detta gå?
Jag försöker hitta 1 par skor och en BH, men det finns inte en enda affär som har något som ens ser okej ut!
Fan vad irriterande, nu fick jag köpa ett par fula vanliga svarta bara för att ha något att ha på mig ikväll.



Nu ska jag åka hem till Fia, dags att börja med håret :)

Gud  var längesedan :)

Fredagen

Kvällen i går var toppen bra,
Vi var hemma hos en tjej som heter Anna Krigh, och är Hudvårdskonsult och kunde verkligen sin sak. Hon Visste allt om alla produkter, vi fick prova massor av olika produkter och make up. En riktig tjej kväll, den måste gör om.


Fia bad mig ringa och väcka henne, men efter 5 samtal utan svar så ger jag upp! :) Hon måste ju vakna någon gång.  Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen åka ner till stan och kolla efter ett par nya skor. Efter middagen ska jag fixa fis´s hår, det ska bli lockigt, sen ska vi även fixa till nån bra sminkning. Hon kommer bli så perekt! :)

Tiden rinner iväg, dags att sätta lite fart, Vi hörs / ses senare :)


Framme

Då var tågresan över, det kändes som den gick segare än vanligt. Kanske för att vi åkte snål tåget. Upptåget sen x-tåget. Vilket gör att det tar nästan 3 timmar att åka, men då fick vi en liten paus i mitten. Äntligen framme i alla fall :)
Skönt att få lite prattid med Judit, det var ett tag sedan. 

Väl framme i Bollan kom Fia och Jimmy och hämtade upp mig, Dom är så söta <3
Nu ska jag sätta igån med lite middag tills mamma och perra plutt kommer hem, 
sen ska vi iväg på Smink party/visning/kurs! Ska bli super rolit, Berättar mer senare :)


 

På väg,

Nu är jag på väg, ska snart gå iväg till tåget nu bär det av mot Bollan. Resan blir tillsammans med Judit så den lär inte bli långtråkig. Tjejprat kaffe och godis :) 
Kommer bli en bra helg, Alexandra gumman kommer också upp. Detta kan inte bli bättre! 
 

- En liten extra till min Fialotta som var hur söt som helst på sin studentskiva igår!



En bra kväll

Nu är jag hemma igen och de börjar bli dags att krypa ner i sägen. 
Det har varit en super rolig kväll på alla sätt och vis. 

Studentskiva

Nu är allt så gott som klart, ska bara packa väskan. 
Nu har jag: 
pluggat
städat
diskat
bokat resan
gjort mig i ordning :)

Nu sitter sanna på bussen och Sandra i bilen, vinet kommer från kylen det börjar bli dags att tagga till för kvällen tjejer :) Vi kommer få super roligt. 

Söta Sanna <3



Snart klart

Äntligen hemma efter en hel dag i skolan, samma tempo även idag så nu är så gott som allt klart. Ska boka resan till Åland nu, sen skriva klart Naturkunskaps uppgiften som sen ska skickas till Linn sen är allt klart :)
Hur underbart som helst! 

Efter det ska jag packa min saker för helgen, känns lite konstigt att jag faktiskt ska åka dit.. 

Nu ska jag ringa Pauline gumman, vi hörs senare ! :)

en underbar känsla

Idag betalades den första delen av min Australien resa. 
Jag kan inte fatta att det är så sjukt lite tid kvar. Om tre månader och en dag, vinkar jag hejdå till Sverige och far iväg till ett ÅR av detta. 




En solig dag!

Jag började fundera på vart den hade tagit vägen, men i morse när jag slog upp ögonen så fanns den där så sött på den klar blåa himlen. Jag älskar bra väder :)

Nu är det dags för skolan igen, en dag kvar att kämpa mig igenom. 
Men med det supervädret på himlen, så borde det inte bli några bekymmer. 

I kväll är det dags för Fia´s studentskiva. 
 Det kommer blir perfekt, Ser fram emot det.

Ha det bra idag alla ni :)

En behövlig mys middag!

I skolan idag har jag fått massor gjort, allt med projektarbetet känns mycket bättre. I morgon sa jag fixa det sista så jag har allt gjort tills helegen, så jag bara kan spendera tiden min med det jag känner för.
 I helgen blir det Bollnäs, den enda helgen som jag har tid att att åka dit innan studenten. Känns skönt att komma dit nu, det var ett tag sen så nu är det dags att ta tag i saker som jag har lagt åt sidan för några veckor. Men någon gång måste man ta tjuren i hornen. Känner på mig att det kommer gå bra. Sen saknar jag min lilla fialotta och Malinski <3 


Eftermiddagen/ kvällen har varit mys, förs fika på storken med Alexandra, Judit och Jennifer. Vi planerade vår studentmottagning. Efter det inhandlade jag kuvert till mina inbjudnings kort, ljusblåa :) Super söta! 
Efter det åkte jag och Alexandra hem till mig, då var det middags dags, min kära vänner i huset verkade vara hungriga som vargar så vi snabbade på. Till middag blev det kyckling sallad med vitlökssås. Mums.  Efter det så blev det massor av tjej prat. Det var jag, Alexandra, Fia, Pauline och Karro. Dom är så underbara, vad skulle jag göra utan dem?!

Alex ska sova här så nu ska vi tvätta bort sminket och krypa ner och sova, 
Det behövs efter en fullspäckad dag. NattiNatti alla ni! <3










små stressad,

Har avslutat min Svenska B idag, och gud vad underbart det känns. Efter två år och äntligen är den sista lektionen avklarad. 
Nu sitter jag och håller på med projektarbetet som ska vara klart på tisdag men som jag inte gjort något av, men fingrarna hoppar på tangentbordet som om dom vore små studsmattor :) Det är inte allt för långt kvar nu.
Ska skriva klart det sista nu, sen åka ner till stan för att ha en mysig eftermiddags fika med Alexandra och Judit, det ska planeras  till studenten. Det är för tusan inte ens en månad kvar! :) Jippi Wohoo

Kicki gumman, KOM NER TILL MIG! 
Skulle vara super roligt om vi kunde gå på Fia pluppans studentskiva i morgon :) Snälla? 


for the last time,

Det blev en liten sov morgon eftersom det inte blev någon foto lektion för mig idag, det är så underbart med den där lilla timmen extra. Nu sitter jag och äter en liten snabb frukost, Skogsbärs yoghurt my fovorite, ska strax springa till bussen. 

Väl i skolan ska jag leta reda på min hoppande söt Alex, där efter svenska lektion på tur. Sista lektionen med min lärare Busk, 


Sängen nästa!

Ännu en hel dag gjord. Det har varit en toppen dag på många vis. 
Kvällen med jessica och Natalie kunde inte varit bättre,
En timme med  Desperate housewives och en helt egen Ben and Jerry´s. Provade den nya smaken denna gång, tummen upp! Helt klart värd att prova. Efter det knatade jag över till Karro där jag fann min 3 flickor, vi pratade lite om lite allt möjligt.. 

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, 
känns som jag har ett ton med grus i ögonen, NattiNatti :)


underbar ängel

En super stressad eftermiddag, har varit på stan med Fia och inhandlat änglavingar, stora vita. 
För Fia ska nämligen vara Tingeling på hennes studentskiva nu på torsdag, dom kommer passa perfekt! 
sen sprang vi hem för allt mitt pluggande bara växer, och växer på hög, så idag har jag bestämt att ta tag i det. 
Första uppgiften är avklarad. Only 3 to go! 
Så mitt uppe i allt hets skrivande på dator, så plingade det till i telefonen. 
"Jag lagar mat till dig och mig nu så slipper du det i kväll hjärtat"
Är hon inte super söt, så nu kan jag lämna alla böckerna och gå upp för en mysig tjej middag. 


Sen blir det mys med Jessica och Natalie, det var längesedan så nu är det på tiden tjejer! <3 

Ursäkta röran

Färger och former, upp och ner hit och dit. Ursäkta hur det ser ut. 
Men redan så här i början ska den göras om till lite mer elin, och med min personliga blogg coach Alexandra, så kommer detta gå så galant. Jag hade tänkt lite blommigt/ vårigt men vi får se vad som trixas ihop. 
Det är bara att vänta och se. 

Nu ska jag sätta igång med lite Grafisk kommunikation, 
Det vankas Affisch till elevexpo, 
med en lärare som vill på ett sätt och en elin som vill på ett annat sätt så får vi se hur efter middagen slutar, 
Jag ska stå på mig! :)



En mysig morgon

Jag älskar mysiga morgnar. 
I morse slog jag upp ögonen med lilla Alexandra som sov så sött på sidan bredvid. 
Jag hoppade upp  och tog en lång dusch, för att sen äta en sjukt god frukost med ny gräddat bröd, kaffe och massa annat mums.  Som sagt jag älskar det! 

Sen tog vi bussen idag till skolan, första gången för Alex på sjukt många veckor. 
Alexandra kämpade på med kryckorna hela vägen till skolan, Du är så duktig. <3 

En regnig dag,

Den här dagen började sådär, eftersom jag slog upp ögonen efter bra tre timmars sömn, med en ganska rejäl huvudvärk och som pricken över i, jag hör hur det spö regnar utanför fönstret. 
Men jag och Alexandra gumman, klev upp och tog en taxi till skola, jag stannade hela dagen. 
Fast mitt socker beroende var på topp, och jag helst av allt ville sjunka genom jorden.

Men min kväll skulle inte kunna ha blivit bättre, efter skolan så körde Matilda mig till Gränby där jag träffade Alexandra, 
vi åkte ner till stan, träffade Pauline, Sanna, Jossan, Fia och Jennifer för en enorm Kina Buffé. Vi åt, åt och åt lite till i två timmar. Efter det rullade vi hem, för städning. 


Nu sitter jag i en helt ny städad lägenhet med Alex, 
Dags för lite te mys och tjejprat. 







Till sist,

Så var det även dags för mig att falla dit, jag har tagit mitt kliv in i bloggandet. 
Vem vet, kan vara något för mig eller ej? Men vi gör i alla fall ett försök. 

Vi håller tummarna så länge, 
I be back, 

Puss & kram / e

RSS 2.0